Megvan az orvosi szakvélemény, kiderült, hogy van Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi 
Galambos Lajos zenés műsorának felvétele 60. születésnapja alkalmábó
Galambos Lajos - Lagzi Lajcsil
Budapest
Vágólapra másolva!
Két hete vonult be a börtönbe a trombitás, azóta újabb és újabb híreket közölt az ügyvédje, és most az orvosi szakvélemény is elkészült. Sok múlott azon az alapos és átfogó orvosi vizsgálaton, amin a napokban átesett a berettyóújfalui börtönkórházban. Kiderült, hogy még sincs olyan rossz állapotban, mint amiről eddig beszéltek.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi április 26-án kezdte meg 3 év 6 hónapos börtönbüntetését a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben, ahová magánmentővel érkezett, és ahonnan alig néhány nappal később a berettyóújfalui börtönkórházba szállították, mivel saját elmondása szerint az állapota rohamos romlásnak indult. Ekkor beszélt arról az ügyvédje, hogy a trombitás büntetését esetleg félbe is szakíthatják, hogy megkaphassa a megfelelő orvosi ellátást.

Forrás: Végh István/Bors

Ehhez azonban egy alapos és átfogó orvosi vizsgálatot kellett elvégezni rajta a börtönkórházban, melynek eredményét nemcsak a trombitás, de a családtagjai és persze ügyvédje is nagyon várta. A Bors elérte Csontos Zsoltot, aki közölte, kézhez kapták az eredményeket.

– mondta a jogi szakember, aki elmondta, hogy van most Lagzi Lajcsi.

"A büntetés-végrehajtásnak most az a feladata és egyben felelőssége is, hogy Galambos Lajos megfelelő ellátásban részesüljön, és én úgy látom, hogy ennek érdekében mindent meg is tesznek.

– magyarázta az ügyvéd, aki hozzátette, az orvosi papírokban olvasott eredmények különösen védett egészségügyi adatnak minősülnek, így azok pontos tartalmáról nem áll módjában nyilatkozni.