Visszaéltek Király Viktor nevével

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Nehéz idők állnak Király Viktor mögött, aki úgy tűnik, hogy a mai napig nem tudta rendbehozni házasságát. Ezenkívül az énekesnek már sokadjára kell felhívnia követői figyelmét arra, hogy csalók élnek vissza a nevével, ami egyre jobban dühíti őt.
Vágólapra másolva!

Király Viktor már nem először néz szembe a csalókkal, akik nevével visszaélve írogatnak a zenész követőinek. Bár az még nem derült ki, hogy pontosan mi a csaló célja, de az énekes óva int mindenkit attól, hogy bedőljenek neki és bármilyen információt kiadjanak számára.

Király Viktor legutóbb úgy szerzett tudomást a nevében írogató csalóról, hogy egyik szemfüles követője elküldte a beszélgetésükről készült képernyőfelvételt, mert gyanús volt neki, hogy angolul írta az üzenetet.

A csaló azt állította, hogy a zenész hivatalos Instagram-oldalán keresztül talált rá a követőre és azt állította, hogy ő Király Viktor menedzsmentjének az egyik tagja, de a beszélgetés nem jutott el odáig, hogy kiderüljön, mit is szeretne elérni az énekes nevével.

Ha angolul ír, ha németül, ha magyarul! Nem én vagyok!" - idézi a Ripost Király Viktort, aki egy ideigelenesen elérhető Instagram-történetben osztotta meg a követője által készített képernyőfelvételt is, melyen látható a csaló által küldött üzenet.

Király Viktor dühösen reagált, amikor tudomást szerzett a szélhámosról tv2