Megrázó dolgot mondott családjáról a Magyarország Szépe győztese, Hacsi Boglárka

Magyarország Szépe 2023, szépségkirálynő, választás, szépség, verseny, 2023, DunaTv, Duna, gálaműsor, műsor, Magyarország Szépe Miss World Hungary
Budapest, 2023. június 11. A 23 éves miskolci Hacsi Boglárka, a 2023 Magyarország Szépe Miss World Hungary királynője átveszi Tótpeti Lilitől, a 2021-es Miss World Hungary győztesétől a koronát a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjének eredményhirdetésén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2023. június 11-én. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban írtunk, Hacsi Boglárka fejére került a korona vasárnap a Magyarország Szépe – Miss World Hungary 2023 döntőjén. A gyönyörű lány többek között arról is beszélt, nem ismeri az édesapját.
Vágólapra másolva!

Hacsi Boglárka szinte még fel sem fogta, hogy ő lett az ország legszebb lánya.

Még mindig nem tértem magamhoz, a sokk hatása alatt állok – mondta a Borsnak Hacsi Boglárka, aki elárulta, édesanyja és párja a két nagy támasza.

Tudtam, hogy nagyon fontos a kisugárzás, ezért a táborban nagy hangsúlyt fektettem a mentális hozzáállásra. ...édesanyámmal nagyon jó kapcsolatot ápolunk és óriási szeretetben nőtem fel. Felnézek rá, de egyúttal a legjobb barátnők is vagyunk. Mindig mindenben kikérem a véleményét, a karriert és a párkapcsolatot is beleértve... Édesapámmal nem tartjuk a kapcsolatot, egyáltalán nem ismerem az apukámat... A tapasztalataimnak köszönhetően a mostani páromat tudatosan választottam, mivel tisztában voltam azzal, hogy mit keresek egy férfiban. A kedvesemmel fél éven keresztül nagyon jó barátok voltunk, az elejétől kezdve azt éreztük, hogy ez egy tudatos, komoly döntés, ami egy életre szól – mondta Boglárka, aki azt is elárulta, szeretnének összeházasodni, de erre csak a verseny után lesz lehetőségük. Kapcsolatuk a bizalomra épül, féltékenységről náluk szó sincs.

Forrás: MTI/Vasvári Tamás