Nem akart fizetni a taxiért, kiugrott a kocsiból, 11 nappal később meghalt

taxi (illusztráció)
taxi (illusztráció)
Vágólapra másolva!
Egy nő belehalt a súlyos fejsérüléseibe, miután kiugrott egy taxiból Kolumbiában. A harmincas éveiben járó Maria del Carmen Cardenas Matanza úgy gondolta, hogy a taxis túl sokat számolt fel neki a fuvarért, ezért döntött úgy, hogy ilyen módon hagyja el a mozgó autót. A "túlárazott" számla körülbelül 1500 forintnyi összeget takart. 
Vágólapra másolva!

A baleset még július 26-án történt Kolumbia északi részén, az Atlantico megyében található Barranquilla városában. A Daily Mail szerint a sofőr és az utas vitatkozni kezdett a viteldíjon.

Amikor a nő nem volt hajlandó kifizetni az általa túl magasnak tartott összeget, a sofőr megfenyegette, hogy visszaviszi oda, ahol felvette.

Ekkor állítólag a nő kinyitotta a taxi ajtaját, és kiugrott belőle, miközben a jármű nagy sebességgel haladt. Maria az esés közben beverte a fejét az úttestbe és súlyos fejsérüléseket szenvedett.

Ezután egy közeli kórházba szállították, ahol 11 nap intenzív kezelés után meghalt. A helyi rendőrség szerint a taxisofőr volt az, aki a kórházba vitte.

A viteldíj, amelyen Maria és a taxisofőr összevesztek átszámolva 1500 forint volt.

A kolumbiai rendőrség nyomozást indított annak megállapítására, hogy ki a felelős a fiatal nő haláláért.

A címlapi kép illusztráció!