Beindult Aniston filmes karrierje

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTINemrég nyerte csak el a legrangosabb televíziós díjat, de már inkább a filmvilág vonzza. Jennifer Aniston 9 éve alakítja Rachel szerepét a Jóbarátok című sorozatban, és alig egy hónapja vehette át érte a legjobb vígjátéki színésznőnek járó Emmy-díjat. Épp akkor, mikor végre a filmes pályája is új lendületet vett.

1996-ban kapta az első komolyabb filmszerepét, amelyet Edward Burns osztott rá az Ő az igazi című filmben. Majd játszott a Mint-a kép-ben Kevin Baconnel, a Vágyaim netovábbja című vígjátékban és a Rock Star-ban Mark Wahlberggel. Egyik sem avatta sztárrá Hollywoodban.

Idén azonban megtört a jég. Jennifer Aniston elvállalta egy független (kis költségvetésű) film főszerepét, és alakításával kivívta a szakma elismerését. A The Good Girl egy kisvárosi pénztárosnőről szól, akit unalmas házassága és sekélyes élete egy új szerelembe kerget.

Jennifer Aniston hivatalos honlapjahttp://www.jenniferaniston.com/A Jóbarátok hivatalos honlapjahttp://www2.warnerbros.com/friendstv/index.htmlA The Good Girl hivatalos honlapjahttp://www2.foxsearchlight.com/thegoodgirl/index.html

Közben a Jóbarátok alkotói újabb sorozat készítéséről írtak alá szerződést, mely immár a 10. széria lesz. Jennifer Aniston azonban nem hagyja abba a filmezést: a tévésorozattal párhuzamosan két új produkcióban is részt vesz az elkövetkező hónapokban. Nem lesz könnyű egyeztetnie, hiszen egyidőben készül a Bruce Almighty című film Jim Carrey-vel, és John Hamburg alkotása Ben Stillerrel.

John Hamburg szintén a nagy áttörésre vár rendezőként, hiszen forgatókönyvíróként már befutott az Apádra ütök és a Zoolander című filmekkel. (Mindkettőben játszott Ben Stiller.) Rendezőként eddig csak a Széf fiúk-at tudhatja maga mögött, melyet 4 évvel ezelőtt készített.

Az új produkciónak még nincs címe, de jövő hónapban már forgatják. Jennifer Aniston egy kockázatos kalandba bonyolódik benne Ben Stillerrel, akinek már van felesége. Stiller feleségét Debra Messing, legjobb barátját Philip Seymour Hoffman alakítja majd. A filmet a Universal Pictures és a Danny de Vito nevével fémjelzett Jersey Films gyártja.