Belmondo újra apa lesz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Natty és Jean-Paul Belmondo

A francia sztár és felesége a múlt héten Marrakesbe utazott, hogy ott ünnepeljék Belmondo hetvenedik születésnapját. A hírt Natty Belmondo visszatérésükkor közölte.

"Mindketten nagyon örülünk a picinek, és már nagyon vártuk az érkezését. A nevén még nem gondolkodtunk, de annyi már biztos, hogy augusztus végén fog megszületni. A férjem betegsége alatt rengeteget szenvedett, és sokszor azt hittük, nincs tovább. Ezzel a babával akartam neki bebizonyítani, hogy, hogy még igenis fiatal, és van miért élnie" - mondta Natty Belmondo.

A francia színésznek, aki nemrég épült fel súlyos agyvérzéséből, a most várt csecsemő lesz a negyedik gyermeke, első házasságából két lánya és egy fia született: Patricia 1993-ban egy lakástűzben vesztette életét, Florence az Egyesült Államokban él amerikai férjével, az autóversenyző Paul pedig egy ideje a színészettel is próbálkozik.

Több más híres színésznek is született idős korában gyermeke. Anthony Quinn nyolcvanegy, Charlie Chaplin hetvenhárom, Yves Montand hatvanhét éves korában lett édesapa. Clint Eastwoodnak pedig hatvanhat évesen lett újabb gyermeke.