Jarrod Spector kapta meg Steven Spielberg szerepét a Bruce című musicalben, amely A cápa című kultfilm forgatásáról szól.

A Tony-jelölt Spector korábban a Broadwayn a Beautiful: The Carole King Musical és a The Cher Show című előadásokban is szerepelt.
A Bruce a forgatókönyvíró Carl Gottlieb 1975-ben megjelent The Jaws Log című memoárja alapján született. A musical arról a hatalmas, mechanikus cápakellékről kapta a nevét, amely az 1972-ben forgatott filmhez készült, és amely a nagy fehér gyilkos cápát alakította a produkcióban. A musicalben az ifjú Spielbergnek A cápa forgatásán a rossz időjárástól a veszélyes vizeken át a széteső költségvetésig és állandó csúszásokig rengeteg viszontagsággal kell megküzdenie, ráadásul Bruce, a kellékcápa is teljesen használhatatlan.

Jarrod SpectorForrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A Bruce zenéjét Richard Oberacker szerezte, a szövegkönyvet és a dalokat Oberacker és Robert Taylor írta. A darabot Donna Feore rendezi és koreografálja.
A 41 éves Spector A nyomorultak Gavroche szerepében debütált a Broadwayn, ahol később 1500-szor játszotta Frankie Vallit is a Jersey Boys című darabban.A Bruce című musicalt május 27-én kezdik játszani a Seattle Rep színházban, a premiert pedig június 8-án tartják meg.