Több, mint viráglelkű vállalkozás – ez a Netflorista

Vágólapra másolva!
A legjobb sikertörténet néha a legegyszerűbb: olyan, amiben nincs mesebeli szerencse és mindent eldöntő véletlen, viszont van benne elszántság, és persze hús-vér emberek kitartó munkája. Ilyen történet a Netfloristáé is, ami egy kezdő hazai startupból virágzó platformmá nőtte ki magát - alig egy év alatt.
Vágólapra másolva!
Forrás: Pixabay

A Netfloristát 2018-ban alapította Várhegyi Viktor, Medgyasszay Dóra és Vida Patrik, azzal a céllal, hogy a hazai virágküldést átláthatóbbá és megbízhatóbbá tegye. Mindezt egy modern platform kialakításával érték el az elmúlt egy év során, ami ma már négy országban is a vevők rendelkezésére áll. A virág- és ajándékküldés innovációja elnyerte a Hiventures kockázati tőkebefektető támogatását is, köszönhetően a piacra kerülést követő gyors növekedésnek – ezzel a Netflorista egy közel 200 milliós tőkebefektetésre tett szert.

Forrás: Netflorista

És hogy mi különbözteti meg a Netfloristát a versenytársaitól? Először is a natív fejlesztésű felhasználóbarát felület, amelyen keresztül minőségi termékek rendelhetők helyi üzletekből. Itt a vásárlók azt kapják, amit a képen látnak, nincsenek becsapós stockfotók, viszont nyomon követhető a kiszállítás. Imponáló, hogy a Netfloristával négy különböző országban több, mint 150 online bolt kínálata érhető el.

A Netflorista natív rendszere, köszönhetően a machine learning technológiának, azokat a termékeket kínálja fel a vevőknek, amelyek valóban érdekelhetik őket. A szolgáltatás telefonos applikációja pedig még könnyebbé és gyorsabbá teszi a vásárlást a regisztrált felhasználók számára. A cég jelenleg azzal is kísérletezik, hogyan lehet még modernebbé tenni a rendelések kiszállítását, drónok és robotok segítségével – ezzel már tényleg a jövő kopogtat az ajtón.

Forrás: Netflorista

Ne tévesszen meg hát senkit a fő profil, a Netflorista nem egy viráglelkű vállalkozás: sokkal inkább egy öntudatos törekvés, ami az ajándékozás időtlen hagyományának kíván egy olyan modern platformot biztosítani, ahol a hatékonyság nem megy a minőség rovására.

A nyitókép illusztráció - forrás: Pixabay