Túl csábító volt a McDonald's egyik nő alkalmazottja a munkatársainak

ruha divat csinos fiatal nő Dress code kisokos - így öltözz alkalomhoz illően
Vágólapra másolva!
A skót Melanie Collett egy nagy-britanniai McDonald'sban kezdett el dolgozni, ám viszonylag hamar távozott onnan, mégpedig egy merőben szokatlan indok miatt: túlságosan is csinos volt.
Vágólapra másolva!

Keresett tehát egy jövedelmezőbb foglalkozást magának, és ezt az OnlyFans erotikus fizetős oldalon találta meg. A fiatal nő ma már fontezreket keres azzal, hogy általában fehérneműben pózol a követői (és előfizetői) előtt - írja le az érdekes történetet a Promotions.hu.

A 20 éves lány kellemetlenül érezte magát a McDonald'snál, mert a vezetőség, a kollégák és a vásárlók is a külseje alapján ítélték meg. Ott 6 fontot (kb. 2600 forintot) keresett óránként, az OnlyFansen viszont akár 1500 fontot (közel 650 ezer forint) is naponta.

– mutatott rá az érdekes munkahelyi viszonyokra a lány.

A felettese talán azért pikkelt rá, mert a jellegtelen egyenruhában is igyekezett jól kinézni, a smink és a műszempilla sohasem maradhatott el. Most viszont ezek kötelező elemek, és a kétségkívül rettentően csinos Melanie már az Instagram-oldalán is igyekszik felkelteni a férfiak érdeklődését.

(Cikkünk kiemelt képe illusztráció!)