Otthonában szexizik, így keres havi 50 milliót a gyönyörű lány - fotó

Nova Hawthorne, pornóceleb
Nova Hawthorne, pornóceleb
Vágólapra másolva!
Nagyon is kifizetődő, ha valaki szexi - a Melbourne-i Nova Hawthorne otthon ül egész nap, mégis rengeteg pénzt keres.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál Nova Hawthorne éveken át úgy érezte, hogy túlságosan szimpla és unalmas az élete. Egyszer gondolt egy nagyon merészet, és azóta

pimasz karrierjével több ezer fontot keres - és még csak az otthonát sem kell ehhez elhagynia.

Az élőben, webkamerán keresztül szexuális tartalmú anyagokat közvetítő lány a Daily Starnak mesélt arról, hogyan jutott el a Redditen megosztott szexi felvételektől a heti 20 ezer fontos (mintegy kilencmilió forintos) bevételig azzal, hogy online fantáziákat teljesít.

Az online szexmunkás "véletlenül" került az iparágba, amikor önbecsülését próbálta erősíteni. A karrierje egyfajta hobbiként és érvényesülési vágyból indult. Nem telt el sok idő, és egyre többen mondogatták neki, hogy mennyire dögös, ami nagyszerű érzéssel töltötte el. Hamarosan többen is elkezdtek érdeklődni nála, hogy vannak-e fizetős tartalmai, és fogad-e videohívásokat. 2015-től pedig már elkezdett szexuális jellegű tartalmakat is gyártani komoly összegekért. A pénzt arra fordította, hogy finanszírozhassa életvitelét, miközben szociális munkásként tanult az egyetemen. A lány egyébként azóta már a szociális munkás diplomáját is megszerezte. Mindezek mellett pedig éjszakai klubokban is táncolt hatalmas "munkabérért". A koronavírus világjárvány azonban véget vetett táncos karrierjének, így azóta már az online munkájára koncentrál.

Ma már évente majdnem 130 ezer fontot (57 millió forintot) keres otthonában a webkamera előtt ülve.

A megtakarításaimat nem csak ingatlanokba teszem, vannak egyéb befektetéseim is."

A lány azt is elmondta, hogy nem tett le arról sem, hogy esetleg szociális munkásként dolgozzon.

Vannak olyan pillanatok is, amikor meglepi a sikere, hiszen saját bevallása szerint "nem úgy néz ki, mint egy Victoria Secret modell".

Ma már havonta több száz férfival találkozik online, de azt mondja, van egy körülbelül 100 fős törzsközönsége, akiket rendszeres vendégeinek tekint. Ez már odáig fajult, hogy a legtöbb dolgot tudja az életükről, és még a háziállataik nevét is ismeri.

Az Origo egy másik történetről is beszámolt, miszerint börtönőrök tartottak szexorgiákat egy belga börtönben.

Forrás:Daily Star