Taxisok segítségével kapta el autója tolvaját egy focista Budapesten

Vágólapra másolva!
A csapattársaival hazafele taxizott egy focista Budapesten pénteken hajnalban, amikor meglátta, hogy a saját autója jön velük szembe - közölte az MTV Híradója. A tolvajt a taxisok segítségével kapták el.
Vágólapra másolva!

Az MTV péntek esti híradója szerint a taxisok segítségével szerezte vissza autóját egy tovajtól egy fiatal focista pénteken hajnalban Budapesten. A fiú csapattársaival együtt taxiban ült, és hazafele tartott. "A Kossuth tér irányából érkeztünk, fordultunk be a Garibaldi utcába, amikor észrevettem, hogy a saját autóm jön velem szembe" - mondta a Híradónak. A fiú szerint a tolvaj éppen akkor indult el az autójával, amikor a lakáshoz értek.

A fiúk kérésére a taxis megfordult, és feltűnés nélkül próbálta követni a lopott autót a Nádor utcában, és szólt egy kollegáinak, hogy segítsenek feltartani az autót. Egy piros lámpánál érték utol. "Előtte állt egy taxi, utána én, és már lassan váltott a lámpa, de akkor mondtam a többieknek, hogy gyerünk, kapjuk el" - mondta a Híradónak a taxisofőr.

A tolvaj, amikor rájött, hogy körbekerítették, kiszállt az autóból és futva próbált menekülni. Az öt focista azonban hamar utolérte és leteperte. Ekkor értek oda a rendőrök, akik azonnal letartóztatták a 36 éves férfit, aki ellen lopás gyanúja miatt eljárást indítottak - közölték a Híradóban.