Jelentkezett egy szemtanú: Magyar Péter elvette a telefont, majd a Dunába dobta

magyarpéter
Vágólapra másolva!
Fontos szerepe lehet az egyelőre garázdaság miatt megindult rendőrségi eljárásban annak a szemtanúnak, aki látta, amikor a belvárosi luxus-szórakozóhelyről botrányokozás miatt eltávolított Magyar Péter a Lánchíd mellett a rakparton bedobta a Dunába az erőszakkal elvett telefont. A szemtanú a Ripost szerkesztőségénél jelentkezett és részletesen elmondta, hogy a "bizonytalan léptekkel közlekedő", részeg politikus kivette a zsebéből, és egy "laza mozdulattal" a Rakpart lépcsőjéről a vízbe dobta a készüléket. Nyilvánvalóan azért akart megszabadulni tőle, mert tudta, hogyha megtalálják nála, bizonyíték lehet a lopásra.
Vágólapra másolva!

Több felvétel és videó készült arról, amint a szórakozóhelyről kidobott Magyar Péter tántorgó léptekkel a Széchenyi téren átvágva a Duna felé tart, először inkább csak keresve az irányt. A Ripost úgy tudja, hogy az V. kerületi rendőrkapitányságnál tett feljelentés a telefon tulajdonosa az erőszakkal történt eltulajdonítás miatt. Hivatalosan egyelőre annyit tudni, amit az Index kérésére válaszolt a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter a luxusban mulatott. Fotó: Ripost

Amint elsőként a Ripost hírül adta pénteken hajnalban a botrányosan viselkedő, a vendégekkel kötekedő, a nőknek provokatív ajánlatokat tevő Magyar Pétert a biztonsági emberek eltávolították a szórakozóhelyről. 

Mivel nem volt hajlandó távozni, erőszakot alkalmaztak vele szemben.

Folyamatosan kerülnek ki a a különböző platformokra az újabb videók a politikus agresszív, gátlásokat nem ismerő magatartásáról. Például, amikor tánc közben "bevadult", és alkalmi táncpartnerét egyre kényelmetlenebb helyzetbe hozta erőszakos fellépésével.

Szemtanúk egybehangzóan állítják, hogy a jónéhány italt elfogyasztó és egyre inkább kötekedő Magyar Péter viselkedése, főleg nőkkel kapcsolatos „beszólásai”, erőszakos felajánlkozása már a saját testőrei számára is kellemetlenné váltak. Megpróbálták a politikust kiterelni a felháborodott emberek közül és felvinni a szórakozóhely biztonságosabbnak vélt VIP páholyába.

Magyar azonban még saját embereire sem hallgatott, és nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert, hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Később egy üveg sört kezdett szétlocsolni és aztán saját magát is szándékosan leöntötte. Ezután odalépett egy a botrány telefonjával rögzíteni akaró vendéghez, akiktől fizikai erőszakot alkalmazva lényegében ellopta a telefonját, kicsavarta a kezéből.  A készüléket zsebre tette, és nem volt hajlandó visszaadni. Ezt a készüléket dobta be aztán a Dunába.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről