A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Több százezer forintos telefont dobhatott a Dunába a részegen őrjöngő Magyar Péter

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Fontos szerepe lehet az egyelőre garázdaság miatt megindult rendőrségi eljárásban annak a szemtanúnak, aki látta, amikor a belvárosi luxus-szórakozóhelyről botrányokozás miatt eltávolított baloldali politikus Magyar Péter a Lánchíd mellett a rakparton bedobta a Dunába az erőszakkal elvett telefont. A "bizonytalan léptekkel közlekedő", részeg politikus kivette a zsebéből, és egy "laza mozdulattal" a rakpart lépcsőjéről a vízbe dobta a készüléket. A telefon akár több százezer forintot is érhetett, mivel ez egy luxus-szórakozóhely, így a vendégek is feltételezhetően felső kategóriás telefonokkal érkeznek.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter pénteken hajnalban egy budapesti szórakozóhelyen, miután botrányos viselkedését többen is levideózták, az egyik vendég kezéből kitépte a telefonját és azt erőszakkal magához vette. Amit később a Lánchíd mellett a rakpart lépcsőjéről beledobott a Dunába az agresszív baloldali politikus.

Az ügyből rendőrségi feljelentés lett, a BRFK az érdeklődő orgánumoknak a következőt válaszolta:

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

 

Részegen őrjöngött Magyar Péter

Magyar Péter péntekre virradóra nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett egy felkapott pesti, belvárosi szórakozóhelyen. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Egymás után alakultak ki tettlegességgel fenyegető szituációk, miután több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők folyamatosan videófelvételeket is készítettek. 

Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a tisza párti politikus botrányos viselkedését. 

Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú, akik megerősítették, hogy Magyar erőszakkal elvette és zsebre tette az egyik vendég telefonját, amit később - ezt szintén többen látták - beledobott a Dunába.

 Magyar Péter négykézláb, egy táncoló hölgy lába között a padlón...

Videón is rögzítették, amint Magyar Péter négykézláb mászik a földön...

Később még inkább eldurvult a helyzet. Magyar Péter folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”. A szórakozóhely biztonsági őrei ezután szólították fel a távozásra. Magyar Péter nem volt hajlandó engedelmeskedni, ezért fizikai erőszakot alkalmazva bírták jobb belátásra.

Így vezették ki a botrányosan viselkedő politikust

Miután kidobták a szórakozóhelyről, Magyar Péter bizonytalan léptekkel elindult a pesti rakpart felé.

Több szemtanú állítja, hogy az erőszakkal elvett nagyértékű telefont zsebéből elővéve, a rakpart lépcsőjéről bedobta a Dunába. 

Mivel ez egy luxus-szórakozóhely, ezért az idejárók telefonjai minden bizonnyal több százezer forintot érhetnek. 

Így Magyar egy több százezer forint értékű telefont dobhatott bele a Dunába. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!