Celine Dion visszatért és Vegasba tart

Vágólapra másolva!
Amerikai rádióadók már játsszák Celine Dion új számát. A kanadai énekesnő a jelek szerint már nyugdíjaas éveire készül, mivel karrierjét Las Vegasban folytatja.
Vágólapra másolva!

Két eves pihenő után visszatért Celine Dion, a Titanic betétdalával világhíressé vált kanadai énekesnő. Február 6-ától az amerikai rádiók már játsszák új, A New Day Has Come című számát. Hasonló című albuma március 26-án kerül a boltokba – legalábbis a tengerentúlon.

Dion karrierje során több mint 140 millió lemezt adott el, a legtöbbet a már említett Titanic-dalnak köszönhetően, amelynek segítségével egyúttal minden idők legsikeresebb női előadói közé kerülhetett, közvetlenül Madonna, Mariah Carey és Whitney Houston mellé.

Dion két évvel ezelőtt vette ki hosszúra nyúlt szabadságát. Ez idő alatt sokat pihent férje társaságában, megszülte első gyerekét, Rene Charles-t és igyekezett normális családi életet élni.

2003-tól Celine Dion heti öt alkalommal a las vegasi Caesar’s Palace luxushotelben fog énekelni. A kiöregedett sztárokra oly jellmező állásért a kanadai énekesnő állítólag 100 millió dollárt tehet majd zsebre.

Ajánlat:
Celine Dion online

Korábban:
Celine Dion megerősítette házassági fogadalmát