A Spice Girls a Queen nyomában

Vágólapra másolva!
Mel C, a Spice Girls volt tagja fontolóra vette, hogy musicalt ír a kilencvenes évek sikeres lánycsapatának történetéről. A szólóban is sikeres énekesnő a Queen, illetve a Rod Stewart életéről szóló musicalek példáján felbuzdulva szeretné színpadra állítani az öt brit csaj történetét.
Vágólapra másolva!

A londoni West End nagy sikerrel játssza a We Will Rock You és a Tonight's The Night című musicaleket (előbbit a Queen, utóbbit Rod Stewart életműve alapján), és a zenés darabok nagy elhatározásra bírták Mel C-t is.

"Fantasztikus volna egy ilyen musical. A zene remek lenne, és szívesen kipróbálnám a színészetet is" - lelkendezett az egykori Spice Girls-tag.

A Melanie Chisholm néven anyakönyvezett énekesnő amúgy is sokat szerepel az utóbbi hetekben a médiában, ami összefüggésben lehet azzal, hogy áprilisban új lemeze jelenik meg. Előbb annak a Robbie Williamsnek a szavahihetőségét vonta kétségbe, aki azt állította, hogy ötből négy Spice Girl is megfordult már az ágyában, majd a Brit Awards szervezőit bírálta. A már feloszlott együttes semmilyen szerepet nem kapott a 25. Brit Awards-gálán, pedig Mel C szerint megérdemelték volna.

"A Spice Girls a mai napig nem kapja meg azt az elismerést, ami megilletné" - mondta a The Sunnak Mel C. "Világszerte népszerűsítettük a brit popzenét. Mindenütt telt ház előtt léptünk fel, és erre valamiképpen a 25. Brit Awards ünnepségén is utalni kellett volna."

Eközben a csajbanda további egykori tagjai sem tétlenkednek. Geri Halliwell júniusban jelentet meg új kislemezt, melyet majd album is követ, míg Victoria Beckham éppen azzal van elfoglalva, hogy harmadik szülése után visszanyerje az alakját, és ez férje szerint nem is okoz neki problémát. Baby Spice, azaz Emma Bunton Free Me című tavalyi albuma idén januárban végre megjelent az Egyesült Államokban is, egyedül Mel B-ről nem hallani manapság. Bár ha tényleg lesz musical, akkor nem elképzelhetetlen az eddig serényen cáfolt Spice Girls-újraegyesülés sem...