Phil Collins a mosdóba menet sérült meg

phil collins
EXCLUSIVE - British singer, songwriter and producer Phil Collins answers journalists' questions during a dpa-interview in Stuttgart, Germany, 21 November 2013. He wrote the music for the musical "Tarzan," which will premiere at Stage Apollo Theater on 21 November 2013 in Stuttgart. Photo: BERND WEISSBROD
Vágólapra másolva!
Phil Collins kórházba került egy baleset miatt, ezért a csütörtök és péntek estére tervezett londoni koncertjeit el kellett halasztani.
Vágólapra másolva!

A hivatalos Facebook-oldalára felkerült bejegyzés szerint megcsúszott a szállodai szobájában az éjszaka közepén, amikor ki akart menni a mosdóba, és esés közben

beütötte a fejét egy székbe.

Kórházba került, ahol összevarrták a szeme közelében keletkezett súlyos sebet. Már jól van, de 24 órán keresztül még megfigyelés alatt tartják. A közleményben arra is kitértek, hogy Phil Collins hátát korábban megoperálták, ami miatt nehezen mozog.

Az énekes-dalszerző elnézést kér rajongóitól, köszöni nekik az elmúlt hetet és alig várja, hogy visszatérjen a színpadra.

A hétszeres Grammy-díjas Phil Collins a múlt hét végén kezdte meg Londont, Párizst és Kölnt érintő visszatérő turnéját. Csütörtökön és pénteken a londoni Royal Albert Hallban lépett volna fel. Ezeket a koncerteket november 26-án és 27-én fogja pótolni.

A Not Dead Yet Live elnevezésű turné a tervek szerint vasárnaptól folytatódik Kölnben.