60 milliót érhet ez a dzseki-nadrág kombináció

Vágólapra másolva!
Olivia Newton-John a Grease című musicalben viselt fekete bőrdzsekijét és szűk fekete nadrágját is elárverezik egy szombati Los Angeles-i árverésen. 
Vágólapra másolva!

Elárverezik azt a bőrdzsekit és szűk fekete nadrágot, amit Olivia Newton-John a Grease-ben viselt. A jótékonysági árverés szombaton lesz Los Angelesben, és a bevétel a színésznő ausztráliai rákkezelési központját támogatja. A híres szerelésben énekelte Newton-John partnerével, John Travoltával a You're the One That I Want című számot az 1978-as musicalfilmben.

A Juliens Aukciósház szerint az elromlott cipzárú nadrág és a dzseki mintegy 200 ezer dollárért, körülbelül 60 millió forintért kelhet el.

A Nagy-Britanniában született, de Ausztráliában nevelkedett színésznő harmadszor küzd a mellrákkal. A színésznőt először 1992-ben diagnosztizálták a betegséggel. Ezt követően segített létrehozni Melbourne-ben az Olivia Newton-John Rák Wellness és Kutató Központot, amely a betegség testi és lelki vonatkozásaival is foglalkozik.

Elárverezték Kurt Cobain legendás kardigánját

A néhai Kurt Cobain legendás kardigánja, amelyet 1993-ban viselt az MTV Unplugged koncertjén, 334 ezer dollárért kelt el egy New York-i árverésen. A sötét foltokkal szennyezett, cigarettacsikkek által lyuggatott, olajzöld kardigánt Cobain fellépése óta soha nem mosták ki.

Az árverésen mintegy 500 kikiáltási tárgyra lehet majd licitálni. Köztük lesz a film eredeti forgatókönyve és az a rózsaszínű ruha is, amit Newton-John a film premierjére vett fel. A színésznő elmondta, hogy hónapokig tartott, amíg kiválogatta az árverésre szánt tárgyakat, de már nem ragaszkodik a dolgaihoz, így nem volt nehéz tőlük megválnia.