Megmutatták a Dunakanyart a Kelemen Kabátban alapítói

Kelemen Kabátban
Road Movie
Till Attila
Horváth Boldizsár
Horváth Gáspár
Vágólapra másolva!
A Road Movie-sorozat werksorozatának legújabb részében a Kelemen Kabátban alapító testvérpárja vitte el a stábot a Dunakanyarba, A Maradj Otthon! Fesztivál legújabb kihívottja pedig a Kowalsky meg a Vega frontembere volt.
Vágólapra másolva!

A Road Movie Guide legújabb részében kiderült, hogy a Kelemen Kabátban alapító testvérpárja, Horváth Boldizsár és Gáspár hogyan kötődnek a Dunakanyarhoz. Till Attilát a testvérek evezős programmal várták, a testvérek eveztek, a műsorvezető pedig kormányozott.

– mondta Horváth Boldizsár, aki már a „kis csibészek vagyunk” felkiáltással suhant a visegrádi nyári bobpályán.

Kelemen Kabátban: Sokan még azt hiszik, hogy gatyában ugrálunk egy CD-re

Elsősorban koncertzenekarként tartják számon együttesüket, és ahhoz képest, hogy ismertségük nagyon jó az egész országban, erős közepes szintre helyezik magukat. Egyelőre nagyon elégedettek ezzel, de mindent megtesznek azért, hogy jobbak és befutottabbak legyenek. Az elmúlt években leginkább a zenéjük szövegvilága változott, a hitelesség és az őszinteség megmaradt.

„Az első élmények a nagyszüleinkkel kapcsolatosak, és mivel már nekünk is vannak gyerekeink, velük is próbáljuk ezeket a szuper helyeket bejárni” – mondta Gáspár, aki egyébként az Irie Maffia együttes alapítója is egyben.

A Horváth testvérek megmutatták a családi nyaralót is, ahol már évek óta írják a dalokat, volt közös fürdőzés is, valamint a Road Movie-sorozathoz készült videóklip forgatására is ellátogatott a stáb.

A Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának legutóbbi vendége a Kowalsky meg a Vega frontembere, Kowalsky volt, aki mindjárt az adás elején arról beszélt, hogy nagyon bízik abban, hogy meg tudják tartani a koncertjüket a Budapest Parkban augusztus végén. „Egyébként is azt gondolom, hogy az ország alapvetően egy szerencsés helyzetben van.

és nagyon reméljük, hogy a továbbiakban is ez lesz a tendencia” – mondta a magyarországi járványhelyzetről Kowalsky.

A korlátozási szabályokról pedig azt mondta, „a legbölcsebb dolog még mindig betartani a szabályokat, ha azt kérik a nálunk nyilvánvalóan okosabbak és bölcsebbek, azok, akiknek a szakmája ez a dolog. [...] A legfontosabb az, hogy a szabályokat betartva éljünk. Ha azt kérik, hogy otthon maradva, akkor úgy kövessük a játékszabályokat, és bízzunk a szakemberek helyes ítélőképességében!”

Hétfő este a József Attila-díjas író, Ugron Zsolna lesz a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának vendége, aki 19 órakor jelentkezik majd élőben.