Ki lesz Magyarország első szuperdadája? 2. rész

Vágólapra másolva!
A Lifenetwork TV keresi Magyarország első szuperdadáját! A verseny elindult, feladat pedig van bőven - Málna, Áron és Zétény mellett egyaránt. Az egyik gyerekbe ételt kell erőltetni valahogy, a másiknál a hisztirohamok kezelésére kell valamit találni a számítógép helyett, míg a harmadik gyereknél az akaratosság legyőzése a feladat. Vajon meg tudják ugrani a gyerekek által támasztott akadályokat a dadák? Hogyan kezelik, ha a gyerek nem csak kiabál, de üt is? A második adásból kiderül!
Vágólapra másolva!
Étel a szájban

Rita a saját gyerekeinél szerzett tapasztalatokra hagyatkozott, Csaba az átlagostól eltérő módon próbált közelíteni, Mária pedig a következetesség jegyében igyekezett kapcsolatot teremteni Zéténnyel. A kisfiú esetében a cél az, hogy valaki rávegye, hogy pépes ételen kívül mást is megegyen. Csaba azonnal elvérzett, Mária már sikeresebb volt, de a legnagyobb eredményt ezúttal Ritának sikerült elérnie.


Mosoly a könnyek helyett

Málna keveset van az anyukájával, éppen ezért különösen ragaszkodik hozzá, ha együtt vannak - olyannyira, hogy egy pillanatra sem hajlandó elmozdulni mellőle. Először Emília próbált közel kerülni a kislányhoz, sikertelenül. Őt Tibor követte, aki ugyan ügyesebb volt, de nem a legjobb: Málna vele sem volt hajlandó törődni. Zsanettel azonban annál inkább.


Számítógép nélkül

Áron olyan erőszakos, hisztis és verekedős, hogy a szülei inkább hagyják, hogy a számítógép előtt üljön. A dadák feladata Áron figyelmének lekötése volt - és a számítógéptől való elvonszolása. Volt, akire a kisfiú egyáltalán nem volt hajlandó figyelni - például Csillára -, más az anyuka ellenszenvét vívta ki - így Veronika. A legjobb teljesítményt - több puszit is! - a szigorúnak tűnő Mária érte el, meglepő módon azáltal, hogy erőszakos volt.



Játssz és nyerj!



Nézd a Life Magazin különkiadását minden csütörtökön 18 órától a LifeNetwork TV-én, látogasd a Life.hu-t, és naponta nyerhetsz!

A Life.hu olvasói számára nyereményjátékot hirdetünk, amelynek keretében a helyes választ beküldők között minden nap egy Szuperdada könyvet sorsolunk ki.

Kattints ide, játssz és nyerj!