Meglőttek két amerikai diplomatát egy venezuelai sztriptízbárnál

Vágólapra másolva!
 Egy verekedés előzte meg a lövöldözést, a rendőrség szerint megtámadták őket, a bár egyik alkalmazottja szerint egymást lőtték meg.
Vágólapra másolva!

Az amerikai nagykövetség két munkatársát meglőtték a venezuelai Caracas egyik sztriptízbárjánál - olvasható a Guardianen. A sérülések nem életveszélyesek, egyikük a lábába és a hasába kapott lövést, a másik férfinak is a hasába lőttek.

A körülmények tisztázatlanok, az sem egyértelmű, hogy bent a bárban vagy előtte történt-e a lövöldözés, ráadásul mást állít a rendőrség és a bár egyik alkalmazottja. A rendőrség szerint egy benti verekedés előzte meg a lövéseket. "A két amerikai férfit megtámadták a bárban, majd elkezdték lőni őket" - mondta Douglas Rico rendőrségi szóvivő.

A bár egyik munkatára szerint a két férfi egymással verekedett össze, miután összevitatkoztak valamin. Egyikük előhúzott egy fegyvert, majd hason és lábon lőtte a másikat" - mondta a bár egyik vezetője. Az Antonella 2012 nevű szórakozóhely az egyik felső-középosztálybeli negyed bevásárlóközpontjában van.