Két napot töltött egy lakásban a meggyilkolt feleségével a szlovák gyilkos

pozsonyi gyilkosság
A képen látható meggyilkolt asszonyra és öngyilkossági kísérletet elkövető férjére, a nő apósa talált rá a lakásukban.
Vágólapra másolva!
Egy 37 éves nő holttestét találták meg szerdán egy pozsonyi lakásban. Mostanra kiderült, hogy az asszonyt megkéselték, majd megfojtották. A lakásban egy férfi is volt, akinek a csuklóján vágási sérülések voltak. Minden jel arra mutat, hogy a nővel brutális módon a férje végzett, aki ezután megpróbált öngyilkos lenni - számolt be a Paraméter.sk felvidéki hírportál.
Vágólapra másolva!

A pozsonyi rendőrségre szerdán reggel 9 körül érkezett a bejelentés, miszerint a Gagarin utcai lakásban egy brutális kegyetelnséggel meggyilkolt nőt találtak, és a feltételezett elkövető, a férj pedig öngyilkosságot kísérelt meg.

Szlovák sajtóbeszámolók szerint

a bejelentő a férfi édesapja volt, aki szerdán reggel éppen fiát ment felköszönteni születésnapja alkalmából.

Marek édesapja sérülten talált rá a nappaliban a fiára, akinek vágások voltak a csuklóján. Pár perccel később a 39 éves férfi feleségére, a 37 éves Petrára is rátalált.

Ő a hálószobai ágyban feküdt holtan, egy paplannal letakarva.

Egy korábbi, hegymászás közben készült felvételen a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt asszony, Petra és a feltételezett elkövető, a férje, Marek. Forrás: Facebook

A nő holttestén fojtogatásra utaló nyomok, valamint szúrt sérülések voltak. A helyszínen az orvosszakértő megállapította, hogy Petrát még hétfőn gyilkolhatták meg.

Marek tehát két napot töltött a lakásban halott feleségével.

A rendőrség gyilkossággal gyanúsította meg a férjet, amiért akár életfogytiglan tartó szabadságvesztésre is ítélhetik Szlovákiában.