Családja, barátai és jóakarói több mint 41 ezer dollárt gyűjtöttek a 37 éves Hanna Dickinson kezelésére, aki mindenkinek azt hazudta, hogy ritka és súlyos rákbetegségben szenved. Még az ausztrál társadalombiztosítót is sikerült átvernie hamis papírjaival, akiktől így jelentős rokkantsági segélyt kapott. Saját anyját is becsapta: neki azt hazudta, hogy 3 hónap múlva meg fog halni. 

Meghosszabbították Hanna Dickinson börtönbüntetését, aki miután elhitette a környezetével, hogy halálos betegsége van, több ezer dollárnyi adományt és segélyt vert el alkoholra, drogokra és utazgatásokra. A nő még 2013-ban vezette meg az embereket és a társadalombiztosítót hamis papírokkal. Ekkor már komoly alkohol- és drogproblémái voltak - írja a Knewz.com.

Barátai és családja több mint 41 ezer dollárt gyűjtöttek neki, hogy kezelésekre utazhasson, az ausztrál kormánytól pedig 100 ezer dolláros (22 millió forintos) rokkantsági segélyt is kapott.

A pénzt azonban hamis orvosi papírokra, alkoholra, drogokra és nyaralásokra költötte. Odáig merészkedett, hogy hamis orvosi jelentéseket is készíttetett, amelyben a gyógyulásáról írtak. Pedig korábban mindenkinek azt hazudta, hogy 3 hónap múlva meg fog halni. 

Hanna Dickinsont 2018-ban tartóztatták le, de akkor sikeresen fellebbezett. Idén júniusban viszont újabb hamis papírokat találtak nála, amikor autóhitelt szeretett volna felvenni, ezért újra bíróság elé került.