Éric Zemmour: Magyarország Brüsszel ellen való fellépése követendő példa

Horizontal
French writer and polemicist Eric Zemmour gives a press conference after giving a speech at the Cercle de Lorraine-Club Van Lotharingen in Brussels, on January 6, 2015. Zemmour, the author of the book “Le Suicide Français - Ces quarante années qui ont défait la France” (The French suicide - the 40 years that defeated France) is in Brussels to address speeches at two private club and sign copies of his book. AFP PHOTO/Emmanuel Dunand (Photo by EMMANUEL DUNAND / AFP)
Vágólapra másolva!
A világhírű esszéíró egy kampányrendezvényen azt mondta, hogy Magyarország sikerét látva Franciaország igen sokat tehet - írja a Mandiner.
Vágólapra másolva!

Éric Zemmour író, publicista, a francia elnökválasztás egyik várható indulója Lille-ben a nagy számban jelenlévő Republikánus Párt szavazóit szólította meg – írja a Valeurs Actuelles.

Éric Zemmour világhírű esszéíró, politikai újságíró, francia elnökjelölt Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Az Európai Unióval kapcsolatban a Nemzeti Tömörüléssel szemben kerülte a radikális elképzeléseket. Azt akarja, hogy a francia gazdaság nyerje vissza autonómiáját Brüsszellel szemben, de nem tervezi elhagyni sem az eurózónát, sem az európai szerződéseket.

A téma kapcsán a magyar példát emlegette, elmondva, hogy

– fogalmazott a lap szerint Zemmour.