Összeházasodott Kate Moss és Pete Doherty

Vágólapra másolva!
Egy zártkörű újévi ceremónián összeházasodott Kate Moss brit szupermodell, és kedvese, Pete Doherty zenész.
Vágólapra másolva!

Egy exkluzív thaiföldi szállodában, újév napján összeházasodott Kate Moss brit topmodell, és kedvese, a Babyshambles együttes énekese, Pete Doherty. A rövid ceremónián a pár néhány barátja, és a legközelebbi családtagjaik vettek csak részt.

Az esküvőre a szálloda kertjében került sor, a helyszínt jázmin-, lótusz- és orchideavirágokkal díszítették fel. A menyasszony hófehér, Galliano által tervezett ruhát viselt, míg a vőlegényen egyszerű fekete öltöny és a jellegzetes kalapja volt. A hivatalos ceremónia után a párt buddhista szerzetesek is megáldották, hogy minél sikeresebb és boldogabb legyen a házasságuk.

Az esküvő "sokkolta" a modell ismerőseit - adta hírül a Daily Mail című brit lap. Moss barátai ugyanis attól tartanak, hogy a pár nem kötött házassági szerződést, és így a komoly drogproblémákkal küzdő Doherty bármikor hozzányúlhat Moss 25 millió fontra becsült vagyonához.

Bár Moss korábban többször megfenyegette Dohertyt, hogy véget vet a kapcsolatuknak, ha a zenész nem hagy fel a kábítószerezéssel, úgy tűnik, a szerelem győzedelmeskedett - az esküvőt ugyanis annak ellenére megtartották, hogy Dohertyt alig néhány hete újból letartóztatták kábítószer-birtoklás vádjával.

A 32 éves szupermodellnek ez az első házassága, míg a 27 éves Doherty korábban Lisa Moorish énekesnő férje volt.