Kitálalt Lindsay Lohan apja

Vágólapra másolva!
Michael Lohan, Lindsay Lohan amerikai színésznő apja egy exkluzív interjúban intim részleteket árult el a lánya életéről - annak ellenére, hogy Lindsay megkérte, ne nyilatkozzon -, többek között, hogy újra iszik, és hogy kapcsolata Samatha Ronson DJ-vel "megmérgezi az egész életét".
Vágólapra másolva!

Michael Lohan, Lindsay Lohan amerikai színésznő apja egy exkluzív interjúban intim részleteket árult el a lánya magánéletéről, többek között elmondta, hogy a színésznő újra iszik, és a kapcsolata Samantha Romson DJ-vel "mérgező". Lohan annak ellenére tette ezt, hogy a lánya korábban megkérte: ne nyilatkozzon róla senkinek.

"Tudom, hogy Samantha adja neki a piát, több olyan fotót is láttam, melyen az asztal alatt adja oda a lányomnak az alkoholt, annak ellenére, hogy nagyon jól tudja, Lindsay igyekszik tiszta maradni az elvonókúra után" - mondta Michael Lohan. "És az, hogy iszik, nem is lenne igazán nagy baj, de hogy teljesen Samanthára bízza magát, azzal képtelen vagyok megbékélni. Az a nő megmérgezi a lányom egész életét."

Forrás: Getty Images


Michael Lohan azt is hozzátette, hogy a DJ-ként dolgozó Ronson "igazi élősködő", akitől a lányának minél előbb meg kellene szabadulnia - de azt tagadta, hogy a lánya leszbikus lenne.

"Biztos vagyok abban, hogy Lindsay egy nap képes lesz rendbe hozni az életét, és elismeri, hogy igazam volt" - mondta Lohan papa, aki a volt feleségét, Lindsay anyját, Dinát is kritizálta: "Ha Dina jó anya lenne, és nem csak saját magával lenne elfoglalva, akkor a lányomnak sokkal jobb élete lenne."

Lindsay Lohan ugyanakkor azt állítja, hogy hónapok óta nem beszélt az apjával, de többször megüzente neki, hogy nem szeretné, ha nyilatkozna az életéről.

"Csak azt akarom, hogy hagyja békén azokat az embereket, akiket szeretek" - mondta a Bajos csajok című film főszereplője.