Heti horoszkóp 2002. január 22-től 28-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Magabiztosnak, nyugodtnak érezheted magad, és bár nem tartasz feltétlenül igényt a közfigyelemre, erőfeszítéseid így is, úgy is meghozhatják. Remek alkalom előmeneteled jövőbeli lépéseinek megtervezésére vagy a már eltervezett lépések megtételére. Ráébredhetsz, hogy jobban kézben tartod életedet, és több van benned, mint azt valaha is gondoltad volna. Ragadd meg hát az alkalmat! A lehetőségek adottak, neked csak lendíteni kell az eseményeken.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Ez egy kiváló alkalom az önvizsgálatra, és életcéljaid, illetve elérésük érdekében alkalmazott módszereid felülvizsgálatára. Az aprólékos, precíz munka most nem fog lázba hozni, de közszereplésre, nyilvános bemutatókra alkalmas időszak lehet. Fontos változások állhatnak elő kapcsolataidban, esetleg egyes kapcsolatoknak teljesen vége szakadhat. Ha így van, engedd el őket, mint egy szükséges fejlődési folyamat részét. De akár egy új kapcsolat is kezdődhet most, amely az "igazinak" tűnik.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Itt az ideje, hogy tervezgess, kigondold a dolgokat. Alkalmas időszak tárgyalások folytatására vagy a régóta felhalmozódott papírmunkák és egyéb apróságok elintézésére, amivel máskor nem szívesen szoktál bíbelődni. A kommunikáció most remekül megy, ha eddig vonakodtál előhozakodni valamilyen témával, itt az ideje, hogy megtedd. Minden olyan utazás most hasznodra válna, melynek célja a tanulás vagy kikapcsolódás, vagy a kettő összekötve.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Inkább magabiztos, semmint önző hozzáállásodnak köszönhetően most sokkal könnyebben megszerezhetsz mindenféle támogatást másoktól. Még pénzügyi segítségért is most érdemes folyamodni. Jó alkalom, hogy megtervezd jövődet, és megtedd a kezdőlépéseket. Változások állhatnak elő pályafutásodban vagy munkádban, céljaid módosulása vagy új munkalehetőségek következtében. Ha szükséged van mások támogatására vagy segítségére, most alkalmas az idő, hogy megkeresd őket.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Nem érted el még a siker tetőfokát, de jó irányban haladsz. Csak ne válj arrogánssá vagy egocentrikussá, és ne akarj túl nagyot ugrani megfelelő biztonsági háló nélkül. Elismerésben részesülhetsz, az egyetlen intelem, hogy ne vidd túlzásba a dolgokat, illetve ne engedd, hogy ez a közfigyelem a fejedbe szálljon. Vizsgáld felül elképzeléseidet, és változtass rajtuk, ahol kell. Hallgasd meg mások véleményét is, és szükség esetén változtass saját nézeteiden.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Ha az utóbbi időben kellő gonddal és tisztességgel készültél, most egyszerre csak minden termőre fordul, sütkérezhetsz a csúcson. Felelősséged is növekedni fog, amit bátran fel kell vállalnod, nem szabad kitérned előle. Ha azonban nem készültél becsülettel és tisztességgel, ha keresztülgázoltál másokon, és etikátlan kerülőutakra tévedtél, vagy megpróbálsz kibújni a felelősség alól, mindent elveszíthetsz, aminek az eléréséért küzdöttél. Minél idősebb vagy, annál jelentőségteljesebb ez az időszak számodra.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Ez nagyon is eredményes és előrevivő időszak lehet, ha megdolgozol érte - és miért ne tennéd, hiszen tele vagy energiával és ambícióval. Ehhez az kell, hogy ne ragaszkodj mereven racionalitásodhoz, engedj be egy kis csodát az életedbe! Vedd szemügyre céljaidat, és győződj meg róla, hogy azokat valóban Te magad akarod, nem pedig mások jelölték ki számodra, vagy csak valamilyen kényszerből kötődsz hozzájuk. Kiváló időszak az egészségmegőrző programok beindítására.


Skropió (10. 24. - 11. 22.)
Így vagy úgy, de váratlan változások állhatnak elő szakmai előmeneteled terén. Ha elégedett vagy a közelmúlt fejleményeivel, alighanem minden megy tovább a maga útján vagy talán még jobbá válik. Ha nem, minden a visszájára fordulhat, eltakarítva utadból mindazt, ami a fejlődésedet gátolja, úgyhogy újra próbálkozhatsz - másik irányban. Előfordulhat váratlan előrelépés szakmádban vagy munkádban, vagy egyszerűen csak egy jobb mellett döntesz. Ez most a felfedezések és izgalmas kihívások időszaka.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Nagyobb szabadságra lesz igényed kapcsolataidon belül, hogy akadálytalanul törekedhess céljaid felé - és ezúttal viszonylag könnyen tudsz konstruktív változásokat végrehajtani. Kreativitásodat fellendíti fokozott intuíciód és kockázatvállaló készséged, hogy újíts. Ne szalaszd el ezt a lehetőséget, később nehezebb lesz változtatni. Kedvező időszak arra is, hogy lakóhelyet változtass vagy fejlesztéseket, felújításokat végezz meglévő otthonodban. Használd képzelőerődet!


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Hirtelen összezavarodhatsz, és az az érzésed támadhat, hogy egész mostanáig rossz irányban haladtál. Lehet, hogy így is van, de ezt ne vedd biztosra. Várd ki a jövő hetet, mielőtt végleges döntést hoznál, vagy elköteleznéd magad. Vonzalmat érezhetsz a misztikus filozófiák iránt, és sokat tanulhatsz belőlük a héten, ha nyitott maradsz, és nem leszel többé annyira szigorú önmagadhoz. Szakterületeden aktívabbá válhatsz, és talán jelentős áttörést érhetsz el.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Előnyös időszak a nyilvános kapcsolatok és minden művészettel összefüggő üzleti vállalkozás vagy hivatásszerű alkotómunka szempontjából. Ha rájuk bízod magad, intuitív meglátások és információk fogják irányítani lépéseidet. Ha mindez nem okoz zavart, egyfajta érzelmi elégedettséget fogsz tapasztalni. Meg fogod tanulni, hogy az egó és a racionális intellektus nem mindent kitöltő végcél az életben, és azt is, hogy az önzetlenség révén önmagadra találhatsz.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Felmerülhet benned kapcsolataid megváltoztatásának igénye. Ez különösen a szorosabb kapcsolatokra vonatkozik, mint házasság, szexuális partnerek vagy közeli barátságok. Szembe kell nézni a nehézségekkel, tisztázni a dolgokat, és próbáld megoldani azokat. Valaki, aki erőteljesen szembe helyezkedik veled, valamilyen szerepet kaphat ebben a képletben - talán egy ellenség vagy valaki, aki fenyegetve érzi magát tőled, vagy talán épp egy jó barát, aki rendkívül nagy segítségedre lesz.

HarmoNet

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.