Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold belépett a Skorpió jegyébe. Intenzíven, energikusan és szenvedélyesen élhetjük meg a következő napokat, legyen bármilyen érzelem az életünk középpontjában.
Vágólapra másolva!

A Hold tegnap belépett a Skorpió jegyébe. Igen intenzíven élhetjük meg a következő napokat, legyen bármilyen érzelem az életünk középpontjában. Mindent szenvedélyesen és mélyen tapasztalunk meg. Ez persze nem mindig jó, hiszen mindent komolyan magunkra vehetünk, és a negatív érzések, a sértődöttség a lelkünk olyan mély szintjére érhetnek el, hogy sokkal hosszabb ideig rágódunk rajtuk, mint kellene, ezzel pedig saját magunkat emésztjük belülről. Használjuk ki inkább a Skorpió komoly és mélyreható vizsgálódási, kutakodási képességét arra, hogy megoldjunk valamilyen probémát, amely már régóta piszkálja a csőrünket.

Egészségügyi szempontból ez a csillagállás a nemi szerveinket, a szexuális életünket érintheti. A Skorpiót tartják az egyik legérzékibb csillagjegynek, ezért ma különösen szerelmes hangulatba kerülhetünk. Akik kisbabát szeretnének, azoknak érdemes a mai napon "akcióba" lépni, de arra is tökéletes lehet ez az időszak, hogy egy kellemes estét töltsünk el a kedvesünkkel. Egy olyan éjszaka, ahol minden figyelmünket a párunkra fordítjuk, az egész kapcsulatunkra pozitívan hathat!