Barcelona után Londonban is őrült hangulatot csináltak a német szurkolók - videó

775788807 fbl Horizontal FOOTBALL
Eintracht Frankfurt cheer their players after the UEFA Europa League semi-final first leg football match between West Ham United and Eintracht Frankfurt, at the London Stadium in east London, on April 28, 2022. - Eintracht Frankfurt won the match 2-1. (Photo by Ian Kington / IKIMAGES / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Eintracht Frankfurt szurkolótábora áprilisban végleg megismertette magát a sportkedvelőkkel. Barcelona után ezúttal Londont vették be.

Ahogyan a Barcelona ellen a Nou Campban 30 000 frankfurti drukker gyűlt össze, úgy Londonban a West Ham United otthonában vívott Európa-liga mérkőzésre vonuló 10 000 ember látványa is elképesztő hatást nyújt.

A Frankfurt ismét meghálálta rajongóinak elhivatottságát, és harmadik párharcában is 2-1-re győzött vendégségben a második számú európai kupában.

A Betis és a Barcelona után ezúttal a West Ham otthonából sikerült jó eredménnyel távozniuk. Mivel a sorozat másik elődöntőjében a Lipcse is nyert 1-0-ra a Rangers ellen, így nagyon közel vagyunk egy német házidöntőhöz az EL-ben, amiben Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán révén mi is érdekeltek lehetünk.