Vágólapra másolva!
A svájci női labdarúgó-válogatott játékosa, Alisha Lehmann az olasz Juventus csapatánál folytatja a pályafutását.

A világ legszexibb focistanőjének tartott Alisha Lehmann az angol Aston Villa együttesétől távozott, és 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá a legutóbbi szezonban olasz bajnoki ezüstérmes Juventusszal – mindezt néhány nappal azután tette meg, hogy brazil válogatott barátja, Douglas Luiz 51,5 millió euróért a torinói klubhoz igazolt, szintén a birminghamiektől. A svájci válogatott színeiben a közelmúltban Magyarország ellen is gólt szerző Lehmann 2022 novembere óta alkot egy párt Douglas Luizzal, az utóbbi napokban szurkolt is neki az Egyesült Államokban, ahol párja a Copa Américán negyeddöntős brazil válogatottban szerepelt.

Alisha Lehmann, női foci, válogatott
A svájci Alisha Lehmann (b) május 31-én gólt lőtt a magyar válogatott ellen, szombaton pedig az Aston Villa csapatától a Juventus együtteséhez igazolt
Fotó: MTI/AP/Keystone/Alessandro Della Valle

A világ legszexibb focistanője, Alisha Lehmann csatlakozik Douglas Luizhoz: ő is a Juventusba igazolt

„Alig várom, hogy elkezdődjön [a torinói kaland]" – írta Alisha Lehmann, aki egy másik bejegyzésében már köszönt is olaszul a torinói szurkolóknak. A svájci focista a Juventus hivatalos oldalán továbbá kiemelte, hogy nagyon örül, hogy ismét egy klubban játszhat brazil barátjával, Douglas Luizzal.

A 25 éves, 52-szeres svájci válogatott jobbszélsőt, Alisha Lehmannt igazi sztárként fogadták Torinóban: a kommentek alapján a szerződtetése olyan jelentőségű a női fociban, mint anno Cristiano Ronaldóé volt a férfiaknál – írta meg a Ripost. A helyenként megvadult hozzászólók között sokan hirtelen Juve-szurkolók lettek, néhány vélemény szerint pedig a svájci focista a klub történetének legjobb igazolása.

A Juventus női csapatát csak 7 éve, 2017-ben alapították, de ez idő alatt a torinói együttes 5-ször nyert olasz bajnoki címet a 3 Olasz Kupa- és a 4 Olasz Szuperkupa-győzelem mellett. Alisha Lehmann hihetetlenül népszerű a közösségi médiában, csak az Instagram-oldalát 16,6 millióan követik, mindez pedig óriási jelentőséggel bírhat a torinói klub PR-tevékenységében is.

Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa
Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa
Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa
Romania v Switzerland: Group G - FIFA Women's WorldCup 2023 Qualifier romania arcul de triumf switzerland women qualifier Horizontal STADIUM WORLD CUP
Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa
Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!