Vágólapra másolva!
A németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében a portugál válogatott 0-0-s rendes játékidőt követően tizenegyespárbajban ejtette ki a szlovén csapatot. A találkozó hőse a portugálok kapusa, a szétlövésben három tizenegyest is hárító Diogo Costa volt, azonban a középpontban így is Cristiano Ronaldo volt, aki a hosszabbítás 105. percében kihagyott egy büntetőt. Az ötszörös aranylabdás ez után összezuhant, percekig zokogott, ez után viszont olyat tett, amire nincsenek szavak.

A portugálok borzalmasan gyengén játszottak a szlovének elleni meccsen, különösen Cristiano Ronaldo volt a csapat kerékkötője, aki minden szabadrúgást elbikázott, helyzetek puskázott el, ráadásul a hosszabbítás 105. percében még Jan Oblak is védeni tudta a büntetőjét.

Ezt követően a 39 éves támadó teljes megzuhant. A hosszabbítás szünetében Ronaldo zokogott, a csapattársaknak kellett életet lehelniük belé, de úgy tűnt, a portugál klasszis teljesen a padlóra került. 

Ez után következett a tizenegyespárbaj, amelyben garantálható volt, hogy Ronaldo oda fog állni lőni, hogy helyrehozza a hibáját. Mivel a tizenegyesrúgáshoz a technikai felkészültség mellett tökéletes mentális állapot szükséges, nem feltétlenül tűnt jó ötletnek Ronaldo szerepvállalása, azonban az ötszörös aranylabdás támadó ismét megdöbbentette a világot. 

Ronaldo pulzusa a szlovének elleni meccs végén 
Fotó: WHOOP/X

Ronaldo egy Whoop nevű eszközt viselt, aminek segítségével mérték az értékeit a találkozón. Kiderült, hogy a hosszabbítás lefújása után ez egekben volt a pulzusa, de ami döbbenetes, hogy amikor odaállt a második tizenegyeséhez, akkor volt a legalacsonyabb a pulzusa, majd miután azt belőtte, akkor is csak egy középértéket mértek nála. A legmagasabban végül akkor volt a pulzusa, amikor a portugál válogatott kiharcolta a továbbjutást, Ronaldo pedig mehetett ünnepelni. 

Az ilyen dolgok miatt is mondják, hogy Cristiano Ronaldo nem ember, hanem egy gép.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!