Óriási javítást kapott a felújított GTA-trilógia

grand theft auto the trilogy the definitive edition gta videojáték
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition
Vágólapra másolva!
Minden téren javult a botrányos állapotban piacra került játékcsomag.
Vágólapra másolva!

Megkapta az első jelentős szervizcsomagját a tavaly november közepén meghökkentően ramaty állapotban elrajtolt, emiatt pedig óriási csalódást keltett Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Az 1.04-es verziószámú javítás minden támogatott platformra párhuzamosan érkezett meg, PlayStation 4/5, Xbox One/Series, Nintendo Switch és PC platformokra is telepíthető.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Forrás: Rockstar Games

A Rockstar Games támogatási oldalán olvasható változtatási jegyzék alapján a csomagban lévő mindhárom játékban sikerült növelni az általános teljesítményt, kisebb-nagyobb hibák tengerétől szabadultak meg a termékek, plusz a grafikusok rengeteg a textúrákon félreírt szöveget is javítottak.

A legutóbbi mögött az a történet, hogy a fejlesztők gépi módszerrel próbálták feljavítani az eredeti textúrákat, azonban a szövegfelismerő algoritmus hibákat vétett, például a „gearboxes" szóból „bearboxes" lett. Ezeket a hibákat kézzel kell javítani mindhárom GTA-ban, de legalább okot adtak a dekorációs jellegű szövegek olvasgatására a játékosoknak, számos elírás kifejezetten viccesre sikerült.

A mostani óriási javítás jó hír mindazok számára, akik a minősége miatt nem kívántak eddig foglalkozni az ikonikus trilógia modernizált verzióival; lassan kezd olyan állapotba kerül a Definitive Edition, mint amilyenben hónapokkal ezelőtt meg kellett volna jelennie.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!