Nem jön a Csillagközi romboló előzménysorozata Bordán Lilivel

Vágólapra másolva!
2010 októberében rendelte meg a SyFy a Csillagközi romboló előzménysorozatát, 2011 novemberében láthatták csak a vezetők, és csak most döntötték el, hogy tévésorozat nem lesz belőle. Magyar főszereplője is lett volna Bordán Lili személyében.
Vágólapra másolva!

Rossz hír a Csillagközi romboló-rajongóknak: nem folytatás tévéképernyőn, legfeljebb websorozatként vagy valamilyen más módon. Hosszú procedúra után így döntött a SyFy vezetése, amely a 90 perces pilotot még 2010 októberében rendelte meg. Mivel sok volt vele az utómunka, a technikai trükkök, vágás hónapokat elvittek, csak tavaly novemberben tudták megnézni a produkciót, hogy eldönthessék, akarnak-e spinoffot a Battlestar Galactica: Blood & Chrome-ból. Újabb öt hónap kellett a döntésre.


A sorozat tovább élhet valamilyen más formában, akár fizetős, netes tartalomként, de ez csalódás azoknak, akik a Caprica után jobbat vártak. Idén januárban Mark Stern, a SyFy programigazgatója még azzal nyugtatta a reményt már-már feladó rajongókat, hogy nincs elkaszálva a sorozatterv, minden az anyagiakon múlik. Akkor arról beszélt, hogy össze kell szedniük a megfelelő összeget a gyártási költségekre, mert ebben a történetben a SyFy egyben megrendelő és gyártó is.

Bordán Lili a forgatáról mesélt az [origo]-nak: Magyar lányra figyeltek az amerikai sci-fi-rajongók