Így karácsonyoztak a magyar sztárok - fotók

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Kiknek volt szép fája, ki mutatkozott szexi, lenge öltözetben? Alább kiderül, mely tévés, zenész, popsztár, színész hogyan töltötte a karácsonyt. 
Vágólapra másolva!

A szépséges Gelencsér Timi ezzel a képpel kívánt kellemes ünnepeket. A volt szépségkirálynő, az első Exatlon versenyzője, a második riportere nem eheti sokig itthon a bejglit, mert dolga van kinn, Dominikán, hiszen október 28-án indul a TV2 sportrealityjének újabb évadja.

-----------------

Tóth Andi, aki elég sok szexi képet tett fel magáról idén, de közben a Sztárban sztár versenyzőjeként bizonyította, hogy remek hangja van, ezúttal is bizonyított - újabb fotóján pulóver ugyan van rajta, de nadrág nincs.

------------------------

"Nem az a fontos, hogy mi lesz a karàcsonyfa alatt, hanem hogy kik vesznek körül. Ami igazàn számít az az együtt töltött idő. Élj meg minden pillanatot tiszta szívből. Szeretetben és egészségben gazdag ünnepeket kívànok mindenkinek!" - írta a volt Luxus Vivi, azaz Vasvári Vivien Insta-oldalára.

-----------------------

Tóth Gabi kislánya - úgy tűnik - már bontogatja a dobozokat. "Nem tudnám szebben és szebbnek elképzelni... valóság... a mi áldott valóságunk" - írta a fotó mellé.

------------------------

Tolvai Reni egy sereg képet rakott fel. "Nagyon várjuk már a karácsonyt, a kedvenc részünk az, amikor egymás után nézzük a kari filmeket" - lelkesedett. Pár szexibb fotó is belefért az énekesnőnél, de ez nem meglepő a volt Megasztár-győztes esetében.

-------------------------

Sáfrány Emese december 24-én nem tett ki karácsonyfás fotót, viszont a 7-8 fokos esőben erősen hiányolta a téli hangulatot. "Elindultunk havat keresni" - írta a képe mellé.

------------------------

"Összekapaszkodva, erősen, boldogan, szeretetben 2021-ben is! Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!" - írta a képe mellé Demcsák Zsuzsa, aki legutóbb a TV2-n vezette a Farm VIP-t.

-----------------------

Egyre több szexis képet mutat magáról az énekesnő, akit 2020-ban több héten keresztül láthattunk a TV2 Sztárban sztár műsorában. Ott újfent kiderült, hogy jó Opitz Barbi hangja, de úgy tűnik, a testére is büszke, mert legújabb képén sincs rajta több pár grammnyi ruhánál. Bizonyára nem így várja a rokonokat otthon - mutatjuk is a képet. Később egy szolidabb fotót is feltett.

-------------------

"Akkor mi leléptünk. Mit gondoltok, mi lesz a célállomás?" - kérdezte Berki Renáta, Mazsi, aki láthatóan igen boldog, miközben a szinte üres Liszt Ferenc repülőtéren. Kicsivel később már egy trópusi helyszínről jelentkezett be, de akkor sem árulta el, merre járnak, ami nem túl kedves húzás sok ezer követőjével szemben. A fotó alapján nagy biztonsággal kijelenthető, hogy nem Norvégiában vannak.

-------------------

Ördög Nóra szereti az elegáns ruhákat, gondoljunk csak vissza a Dancing with the Starsra, ahol Molnár Andival minden héten ragyogó öltözetben léptek be a stúdióba, elhomályosítva a szintén csillogó ruhákba bújt női versenyzőket is. Úgy tűnik azonban, hogy már a december 23-i fadíszítés sem mehet kitérdelt mackóalsóban és nyúzott melegítőfelsőben Ördög Nóránál, mert igencsak elegánsak az újabb képen.

-------------------

"Decemberben évek óta fix program nálunk, hogy az @okumenikus_segelyszervezet ételosztásain részt veszünk önkéntesként! Idén kicsit más formában történt, de a lényeg változatlan" - írta Iszak Eszter a képe mellé.

-------------------

Tilla a kutyát is lefotózta, őt pedig akkor, amikor épp a csúcsdíszt próbálja felbiggyeszteni.

-------------------

Ha már Till Attila karácsonyi kutyáját megmutattuk, akkor íme, Horváth Éva ünnepi macskája is. Az egykori szépségkirálynő azért egy karácsonyfás fotót is feltett.

------------------

Karácsonyi macska után folytassuk ünnepi kutyával. Zimány Linda fája is megér egy pillantást.

--------------------

"Boldog Karácsonyt kíván Nektek a Mukicsalád! Szeressétek egymást nagyon!" - írta Aryee Claudia Dedei, azaz Túcsi az oldalára, az alábbi kép mellé.

--------------------

"Itt az ideje, hogy egy kicsit elszakadjak az internettől, illetve pár napra csak a családommal legyek! Nagyon köszönöm, hogy ebben az évben is velem Voltatok itt. A legmeghittebb, legboldogabb karácsonyt kívánom Mindenkinek!" - ez áll Szilágyi Szilvi, Caramel felesége Insta-oldalán.

--------------------

Rubint Rella különös képet tett fel. "Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!" - írta mellé.

-------------------

"Ez az 5. közös karácsonyunk, az első házasokként, a világ legcsodálatosabb feleségével. Még mindig ugyanolyan szeretetben és hangulatban telik, mint az első" - lelkesedett Stohl András.

-------------------

Orosz Barbara is bejelentkezett közösségi oldalán. "És vannak azok a kísértések amik ellen egyszerűen csak teljesen felesleges küzdeni" - írta.

-------------------

Czippán Anett nem cifrázta túl, de a fotója vagány. "Teljesüljön minden álmotok! Boldog karácsonyt! Köszönöm, hogy vagytok" - áll a fotó mellett.

-------------------

"Idén mi is a nagyszülők nélkül karácsonyozunk, mert így próbálunk vigyázni rájuk a jelenlegi helyzetben. Tudom, sokan hasonlóan töltitek az ünnepeket és az ember szíve rendkívül nehéz emiatt.. én azért nagyon hiszek abban, hogy jövőre már egészen más lesz a helyzet" - írta Cserpes Laura.

-------------------

Kutyás, fás képet más is feltett. "Szeretetteljes, boldog, szép karácsonyt kívánok mindenkinek!" - ez áll Barty Sylvia újabb fotója mellett.