Kiderült, mit tervez a 15 milliós nyereménnyel az Exatlon Hungary női győztese

Exatlon
Vágólapra másolva!
108 versenynap után állhatott fel a dobogó legfelső fokára Busa Gabriella, aki jól megfontoltan, tudatosan tervez bánni a nyereményével.
Vágólapra másolva!

A péntek esti fináléban Pap Dorci és Busa Gabriella mérte össze az erejét, végül Busa Gabriella nyerte a legjobb női versenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjat.

"El kellett telnie pár napnak, amíg felfogtam, hogy nyertem! A döntő pillanatában csak az realizálódott bennem, hogy mennyire vártuk már ezt a napot, és hogy már nincs tovább, vége a versenynek. Természetesen nagyon boldog vagyok, és elképesztő érzés, hogy én nyertem" - mesélte a Ripostnak a versenyző.

"Az egész Exatlon egy hihetetlen és életre szóló élmény volt! Csodálatos pillanatokat élhettem át, remek embereket ismertem meg, barátságok szövődtek.

Nyilván voltak mélypontok is, de mindig számíthattam a csapatra!" - mondta. Egyelőre nem tudja, hogy pontosan mire költi majd a megnyert milliókat, de abban biztos, hogy szeretné okosan felhasználni az összeget, ezért nem egyik napról a másikra akar dönteni. Egyet azonban biztosan tud, amint vége a karanténnak, ahogy teheti, az első útja az edzőterembe fog vezetni.

"A verseny inkább mentálisan, mintsem fizikálisan volt megterhelő. Bár a döntő hetében akár 8-10 futama is volt egy-egy versenyzőnek, átlagban naponta körülbelül 3-4 futamot mentünk, ehhez egy idő után hozzászokott a testünk. Úgyhogy nagyon várom, hogy végre mehessek edzeni!" - árulta el.

Hétfő este az is kiderül, melyik férfiversenyző állhat a dobogó legfelső fokára.