Baronits Gábor: Ez egy monumentális műsor, és jó, hogy részesei vagyunk

TV2 TOTEM sajtóesemény, kalandreality, reality, tv műsor, Totem Baronits Gábor
Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban egykori Halász Kristófját, a színházból, filmből is ismert Baronits Gábort realityben eddig még nem láthattuk, a TV2 Totemjében azonban kipróbálta magát: a Szarvasok csapattagjaként számos fizikai, ügyességi feladatot hajtott végre a Bakonyban, titkos üzeneteket, elrejtett kristályokat keresve. A kalandrealityt augusztus 22-től láthatják a nézők, a színésszel a sajtóbemutatón váltottunk pár szót.
Vágólapra másolva!

Habozás nélkül vállaltad a szereplést?

Nekem ez volt az első realitym, mindig is tartottam kicsit a műfajtól. Tudjuk, hogy milyen vékony mezsgyén mozog itthon a művészet, nem lehet olyasmiket vállalni, ami rossz képet mutat, mondjuk egy színészről, aki a színházban komoly szerepeket játszik.

Baronits Gábor a Totem sajtóbemutatóján Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mivel győztek meg végül?

Ahogy Ákos és Andor (a két kreatív producer, Oláh Ákos és Katona Andor, ők készítették például a Farm VIP-t is – a szerk.) elmesélték, hogy miről szól a dolog, már egyből érdekelt. Ismerem magam, annyit tudtam, hogy

Maga a formátum is új, valamiben elsőnek lenni pedig mindig jó. Hogy egy ilyen monumentális műsor létre tudott jönni, és hogy mi ennek a részesei lehetünk, az nagyon nagy dolog.

Élvezted a forgatást is?

Nagyon élveztem. Az kifejezetten új volt, hogy amíg színészként sok karakter bőrébe bebújhattam, megtapasztalhattam, milyen más életét élni – legalább abban a két órában, amíg ott vagyok a színpadon –, addig itt Baronits Gáborként kellett átélnem egy új életet egy új környezetben, új emberek között. Magamat alakítottam tehát, de minden új volt.

Tudtál is önmagad lenni, vagy felvettél azért valamilyen szerepet a kamerák előtt?

Szerepet sosem vettem fel, arra törekedtem, hogy mindig természetesen viselkedjek, önmagamat adjam. Azt gondolom, hogy ez sikerült is, és remélem, majd a nézőknek is lejön, hogy milyen az igazi Baronits Gábor – nemcsak az, akit a tévében már láttak, hanem maga az ember.

A csapattársaiddal megtaláltad a közös hangot, vagy volt azért, akivel nehezebb volt együttműködni?

Általában mindenkivel meg szoktam találni a hangot. Voltak azért konfliktusok is, de ezekről még nem beszélhetek, tessék nézni a műsort.

A Szarvasok csapata: Hamvai PG, Leo, Oczella Eszter, Novák Zalán (instruktor), Baronits Gábor, Oczella Krisztina, Csősz Boglárka, Szőke Zoltán Fotó: Csudai Sándor - Origo
Az ellenfél, a Farkasok egy része: Ekanem Bálint Emota, Busa Pista, Horváth Csenge, Szabó Dóri, Varga Viktor, Krausz Gábor Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az első részt te is csak most láttad?

Most néztem meg először, és megmondom őszintén, nagyon tetszett. Nyilván én alapból izgultam, meg talán a poénokat is jobban vettem, mivel benne voltam, de szerintem a nézők is át tudják majd érezni a hangulatot. Már az első rész is pörgős lett, és ez csak még jobban be fog pörögni, remélhetőleg a nézőknek is olyan örömet fog okozni, mint nekünk, játékosoknak.