Magyar sztárok, akik hosszú évekig nem álltak szóba a testvérükkel

kulcsár edina
zámbó krisztián
gáspár zsolt
debreczeni zitra
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edináról sokáig nem lehetett tudni, hogy vannak testvérei, majd kiderült, hogy Renivel nyolc évig nem is keresték egymást, semmit nem tudtak a másikról. Ők mára kibékültek, mint ahogy Young G is rendezte a viszonyát a testvérével közel két év után. Akadnak azonban a magyar sztárok közt olyanok, akik a mai napig nem tudták rendezni az elmérgesedett viszonyt a családon belül: Debreczeni Zita a könnyeivel küszködve mesélt a bátyjáról, és Zámbó Krisztián is vár a békülésre.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina

A modellt az édesanyja nevelte, sokáig azt sem lehetett tudni, hogy van testvére, de egyre többször bukkant fel a közösségi oldalain. Mikor bemutatta a rajongóknak, az is kiderült, hogy nyolc év után békültek ki, addig szóba sem álltak egymással.

"Renivel apu révén vagyunk testvérek. Négyéves voltam, amikor született, hat, amikor a húgunk, Rebeka. Mindig jó volt a viszony közöttünk" - mesélte Kulcsár Edina, aki a konfliktust is felidézte.

Addig mindig velük töltöttem a szenteste délelőttjét, de abban az évben nem mentem át hozzájuk, és tény, hogy ők sem hívtak, de onnantól kezdve szerintem mindenkiben elkezdett dolgozni a dac és a harag, amiről már azt hittük, nem is lehet visszafordítani." Ez nagy törést jelentett az életükben, mivel az összeveszés előtt nagyon jó barátnők voltak Renivel. Mára újra nagyon jóban vannak, együtt is dolgoznak, gyakran találkoznak.

Debreczeni Zita

A modell nemrég a könnyeivel küszködve mesélt arról, hogy édesanyjával ritkán, idősebbik testvérével évek óta nem tartja a kapcsolatot. "Fura a családi kapcsolatom, még az édesanyámmal is, ezért csak ritkán járok haza. Nehéz ezekről beszélnem. Mindig van mosolyszünet közöttünk, napokat tudnék beszélni, milyen sérelmek vannak benne és bennem is.

Fura a családunk, ezért mondom azt, hogy az egyik oldalról a jóisten elvett, a másikra pedig kaptam egyet" - árulta el.

Zámbó Krisztián

Két éve nem beszélt bátyjával Zámbó Krisztián, akinek nagyon hiányzik testvére, Tamás. "Én megpróbáltam valahogyan összetartani a családot, bár nálam is voltak konfliktusok" - mondta nemrég a LifeTV-n.

"Remélem, hogy látja a műsort, mert nem beszéltem vele két éve" - mesélte Krisztián, aki azt is bevallotta: kapcsolatuk akkor szakadt meg, amikor egy telefonhívás alkalmával nagyon csúnyán beszéltek egymással. Hozzátette, ekkor nagyon nehéz időszakon ment keresztül, épp szakított a szerelmével, és bár azóta próbált békülni, a bátyja nem szeretett volna beszélni vele. "Nagyon jó volt a kötelék közöttünk, és hiányzik" - vallotta be.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!