A közösségi médiában jelentette be Fekete Dávid, hogy válik gyermekei édesanyjától, és mint kiderüt, Regina is csak a Facebookról értesült a hírről. Az egymásnak üzengető páros rengeteg negatív hozzászólást kap, sokaknak nem tetszik, hogy a nyilvánosság előtt üzengetnek egymásnak.

Fekete Dávid a napokban jelentette be Facebookon, hogy válik feleségétől, amiért Regina, az énekes megfogalmazása szerint másnál kereste a boldogságot. A bejelentés a feleséget is meglepte, Regina ugyanis szintén a közösségi médiából értesült arról, hogy véget ér házassága.

Minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt... Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt" - mondta a feleség, aki bár nem tagadta a megcsalást, beszámolt anyagi helyzetükről, arról, hogy az énekes is megcsalta őt, sőt, azt is elmondta, hogy férje rendkívül féltékeny típus, aki azt sem engedte, hogy másokkal beszélgessen.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A páros sorra kapja az üzeneteket, az énekes meglehetősen magára haragította a rajongókat. "A gyerekeitekkel kellene foglalkozni, nem kiteregetni a gondotokat" - írja az egyik kommentelő. "A szép gyermekeitekre nem gondoltok? Szálljatok magatokba és gondolkodjatok!" - üzente egy másik.

"Drága gyerekeim, nagyon sajnálnám, hogy ez a szép család tönkremenne a szülők felelőtlensége miatt. Jó lenne ha fenéken rúgnátok magatokat és elgondolkoznátok. Nem a kamerák előtt teregetnétek a szennyest, inkább a gyönyörű gyerekeitekkel töltenétek minden percet!" - szúrta ki a bejegyzéseket a Ripost.