Különleges utazásra invitálja rajongóit a magyar szépségkirálynő

Cserháti Tamara
Vágólapra másolva!
Cserháti Tamara szépségkirálynőként lett ismert, fejére 2012-ben került korona, akkor nyerte el a Miss World Hungary címet. Azóta született két gyereke és elsajátította a izraeli gasztronómia alapjait, melyeket most egy könyvben gyűjtött össsze.
Vágólapra másolva!

Aki követi Cserháti Tamara életét az Instagramon, már láthatta, hogy a szépségkirálynő rengeteg időt tölt Izraelben, és a közösségi oldalán az utóbbi időben egyre több ételfotó is felbukkant. Mint a könyve bmutatóján elárulta, többek közt a lelkes követők is inspirálták abban, hogy az évek alatt gyűjtött és jól bevált recepteket összegyűjtse egy könyvben, ugyanis egyre többször készítették el az ételeit, és sok pozitív visszajelzést kapott.

71 autentikus recepten túl, mesélek a családi hagyományainkról és végigvezetlek titeket Izrael nyüzsgő, gazdag piacán át a hétköznapi és ünnepi asztalokig" - írta nemrég, mikor bejelentette a könyv érkezését.

A recepteken túl betekintést nyújt az izraeli konyhaművészet eredetébe, annak bibliai gyökereibe és modern újításaiba, miközben a könyvet rengeteg izgalmas fotó színesíti. A szerző arra is figyelt, hogy vásárlási tippeket adjon, és felidézi az olyan archaikus zsidó ünnepek menüsorát, mint a Hanuka, a Purim vagy a Ros Hásáná.