Nagyon aggódik unokája miatt Berki Krisztián édesanyja

Berki Mazsi és Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián múlt hét pénteken tragikus hirtelenséggel halt meg, az eddigi információk alapján halálát szívproblémák okozták. A család összetörten fogadta a hírt, de a férfi édesanyja legjobban unokáját félti, aki rátalált holtan fekvő édesapjára.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban megírtuk, Berki Krisztiánra kilencéves kislánya talált rá apja IX. kerületi lakásának teraszán és próbálta felébreszteni, de sikertelenül. Natasa Zselyke azt hitte, apja csak elaludt, ezért be is takargatta, hogy meg ne fázzon. Majd a kislány telefonon kért segítséget, az eddigi információk szerint Berki egyik barátját tudta elérni, aki azonnal intézkedett.

Az egész család megrendülten és értetlenül áll a történtek előtt; édesanyja, Júlia nem hisz abban, hogy fia halálát drogok okozták volna, nem érti, hogyan állhat le a szíve egy 41 éves férfinak.

Berki Krisztián és kislánya, Natasa Zselyke Forrás: instagram.com - Berki

„Most nem látom a holnapot sem. Egyáltalán nem. Nem tudom, hogy mi lesz, teljesen tanácstalan vagyok. Elképzelni sem tudom, hogy egy anya fel tudja-e dolgozni a gyermeke elvesztését. Erre nincsenek szavak.

de nem lehet. Csak kérdések vannak, válaszok nincsenek. Egy 41 éves fiatalember szíve egyszerűen nem állhat le – mondta a Borsnak tanácstalanul Majer Júlia, aki bevallotta, legjobban kisunokája lelkiállapotáért aggódik.

„Nati egy nagyon okos lány, a szívem szakad meg érte...

Borzasztó traumát kellett átélnie – mondta az aggódó nagymama, majd hozzátette: Nagyon sajnálom, hogy ilyen korán és hirtelen kilépett Natikám életéből! Ennek még nem volt itt az ideje!" – nyilatkozta Berki édesanyja, aki azt is elárulta, hogy próbálja kizárni a fiáról szóló híreket az életéből.

Berki Krisztián és családja Forrás: instagram.com/berki