Harcba száll a bíróságon a L.L. Junior kisfiának haláláért vétkes nő

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Hamarosan elkezdődik annak a nőnek a tárgyalása, akit végül az ügyészség felelősségre vont L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiának halála ügyében. A vád szerint az édesanya barátnőjének felelőssége lett volna, hogy a kisfiúra vigyázzon az úttesten.
Vágólapra másolva!

2019 augusztusában történt a tragédia, melyben egy hároméves kisfiú kiszaladt az úttestre és egy autó halálra gázolta. A hatóságok szerint az autó szabályosan közlekedett, eleinte Hopp Csillát, majd annak barátnőjét vádolták meg gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával. Az ügyben eddig csak vádemelés történt, az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést szabna ki P. Kármenre, amennyiben bűnösnek vallja magát a hamarosan kezdődő tárgyaláson.

Hopp Csilla Forrás: RTL

A vádlott most különösen érzékeny időszakot él át, hiszen februárban adott életet első gyerekének, így fontos számára, hogy ne úgy élje le életét, hogy gyerekgyilkosnak tartják, tisztázná a nevét. Az előkészítő ülésen ha bűnösnek vallja magát, már ki is sétálhat az ügyészség által felajánlott felfüggesztett börtönbüntetés ítéletével, amennyiben ártatlannak úgy magára vállalja akár az évekig elhúzódó tárgyalások sorozatát is.

Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor véleménye szerint valószínű, hogy miért vallja magát ártatlannak P. Kármen.

„Bár a felfüggesztettel azonnal kisétálhatna a bíróságról, nem csodálom, hogy

Muszáj lesz kiállnia magáért" – mondta a Borsnak az ügyvéd.

A vádlott ügyvédje arra a kérdésre, hogy mi lesz a stratégia és P. Kármen bűnösnek vallja-e majd magát, egyelőre nem válaszolhatott.

Forrás: Dombóvári Tamás/Borsonline