Gyalázatosan kevés pénzt kerestünk - mondta a Família Kft. sztárja, aki ma már nem vállalná a sorozatot

Spáh Dávid
Vágólapra másolva!
Spáh Dávid azt is elmesélte, mire ment el a fizetése.
Vágólapra másolva!

"Nagyon hamar éreztem, hogy nem az én utam. (...) Az egy játék volt, amit mi ott csináltunk. Az volt a cél, hogy nevettessük egymást azokkal, akik ott vannak" - mesélte Spáh Dávid, aki az egykor sikeres Família Kft. című sorozatban szerepelt ikertestvérével, tízévesen korától kezdve. Mint mondta a Palikék világa by Manna című rádió- és Youtube-műsorban, a kamera mögötti világ jobban vonzotta. "Lelkesedésünk később egy korán jött félprofizmussal találkozott" - magyarázta.

Spáh Dávid Youtube

Ma már nem vállalná a sorozatot, ha tíz éves lenne. "Három gyerekem van, és azt hiszem, hogy zsigerből megpróbálnám lebeszélni őlket, ha ilyesmivel próbálkoznának" - jegyezte meg. Indulat van benne ezzel kapcsolatban, de jó érveket nem tudna mondani, miért ne menjenek gyerekszínésznek.

"Nem lehet elképzelni most az életemet enélkül, ha tetszik, ha nem" - látta be kicsit később Spáh Dávid.
Pénzről is volt szó, kiderült, hogy a teljes éves keresetüket apjuk félretette, minden évben két hetet voltak Angliában, nyelvet tanultak - de nem valamilyen drága, elit iskolában, hanem családoknál laktak. "Erre volt elég. Gyalázatosan kevés pénzt keresünk, és nem csak én, hanem mindenki, aki részt vett benne" - tette hozzá a volt gyerekszínész, aki manapság fikciót és dokumentumfilmeket rendez.

Bővebben a videón: