Zoltán Erika meglepően reagált arra, hogy a mulatós zenész szerint abba kéne hagynia

vidék, szilveszter, újév, Magyarország
Eger, 2022. január 1. Zoltán Erika koncertje az egri Dobó téren az óév utolsó napján, 2021. december 31-én. MTI/Komka Péter
Vágólapra másolva!
Óriási felháborodást okozott Tarcsi Zoltán, azaz Jolly legutóbbi posztja, melyben Zoltán Erika vált a célpontjává. Az énekes egy videót osztott meg közösségi oldalán, s bár szó szerint nem írta le, gyakorlatilag leküldte a színpadról a kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekesnőt.
Vágólapra másolva!

A mulatós sztár az énekesnő egy egri hotelben készült koncertfelvételét posztolta a Facebook-oldalára, melyhez degradáló véleményét is megfogalmazta. Szerinte annyira rosszul sikerült a fellépés, hogy gyakorlatilag ideje lenne már Zoltán Erikának visszavonulót fújnia a színpadtól.

„Hajnalban hazafelé akadtam rá erre a videóra, nem hittem a fülemnek... Pedig nagyon szerettem Zoltán Erikát, de ezt nem kéne erőltetni így, bocsi. Elnézést kérek azoktól, akiket megbántottam azzal, hogy megosztottam ezt a videót" – idézte a Bors Jolly szavait, ami után szinte szédszedték a kommentelők a mulatós énekes.

Zoltán Erika egyí korábbi egri fellépésen Forrás: MTI/Komka Péter

Zoltán Erika szűkszavúan reagált a munkásságát, életútját és nem utolsósorban tehetségét megkérdőjelező és kritizáló Jolly által elindított botrányra. "Egyáltalán nem érdekel, egyszerűen nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, nem veszek róla tudomást" – mondta Zoltán Erika a Borsnak.