Agyvérzés gyanújával azonnal a kórházba szállították Justin Bieber feleségét

Justin Beiber és Hailey Bieber Bámulatos ruhakölteményekben pózoltak a sztárok a 2021-es MET-gálán: fotógaléria
Justin Beiber és Hailey Bieber
Vágólapra másolva!
Hailey Bieber, Justin Bieber énekes felesége az Instagram-oldalán közölte, hogy kórházba kellett szállítani őt. Egyes források szerint a labilis idegrendszerrel rendelkező énekest jobban megviselték az események.
Vágólapra másolva!

A modellként dolgozó Hailey Bieber a múlt héten, reggelinél agyvérzésre utaló tüneteket észlelt magán, ezért azonnal kórházba szállították. Az orvosi vizsgálatok egy kis vérrögöt észleltek az agyában, amiről ő maga így nyilatkozott: "Csütörtök reggel a férjemmel leültem reggelizni, amikor szélütésszerű tüneteim lettek, azonnal a kórházba szállítottak. Azt fedezték fel a vizsgálatok során, hogy egy nagyon kis vérrög keletkezett az agyamban,

De a testem meg tudott birkózni a feladattal, néhány órán belül felépültem. Bár ez volt a legfélelmetesebb dolog, amit valaha átéltem, már jól vagyok, pihenek, hálás vagyok az orvosi stábnak, akik foglalkoztak velem."

Egyes források szerint a férj azonban annyira megijedt, hogy mindenkit, akit csak ismert, arra kért, hogy imádkozzon a feleségéért. A meg nem nevezett forrás azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy "Hailey az énekes kősziklája és ő az, aki megóvja őt a sötét perceiben is, amit nem győz az énekes naponta meghálálni a feleségének."

A popikon úgy próbálta megoldani ezt a helyzetet, ahogyan tudta - imádkozással. A vallás az életükben komoly szerepet játszik: 2018-ban egy egyházi konferencián találkoztak, és egy hónappal később már meg is kérte az énekes Hailey Bieber (akkor még Baldwin) kezét.