Szülei példáját próbálja követni Wolf Kati

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Wolf Kati
Vágólapra másolva!
Nagy, összetartó családja van Wolf Katinak. Szülei példaként állnak előtte, akiktől – sok minden más mellett – megtanulta, hogyan lehet békében élni.
Vágólapra másolva!

Milyen mintákat követünk, másolunk az életünk során, milyen tudatos, vagy tudattalan döntés húzódik meg egy-egy választásunk mögött? Ezt a témát járta körbe a Családi körben Pindroch Csaba vendégeivel, Wolf Kati énekesnővel és Harmat László pszichológussal. A szakértő beszélt arról, mi befolyásolja párválasztásunkat, hiszen gyakori, hogy társunk valamilyen módon hasonlít közeli hozzátartozónkra.

Ezzel kapcsolatban tért ki Wolf Kati arra, hogy ő is lemásolta szüleit, baráti kör tekintetében. "Az övékében tapasztalt értékek szerint alakítottam ki én is a baráti körömet, mind összetételében, mind például, ami a nagyszülőkhöz, barátokhoz, szomszédokhoz való hozzáállásukat illeti. Biztos, hogy a párválasztásban is működnek ezek a minták, de szerintem sokkal előbb visszaköszönnek már abban a közösségben, amit kialakítasz magad köré" – árulta el az előadóművész a Családi körben.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Wolf Kati beszélt még fantasztikus gyerekkoráról, testvéreiről és nagy, összetartó családjáról.

– fejtette ki az énekesnő.

A Családi kör adása, amelyből az is kiderül, egyesek miért követnek olyan mintákat, amelyekről maguk is tudják, hogy nem jók, itt nézhető újra.