Mindenki félreértette Tóth Andit

Sztárban Sztár, 9. évad, 5. adás, TV2, showműsor, 2023. 03. 19. tóth andi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, véget ért a Sztárban sztár kilencedik évada, melyben Gubik Petra győzelmével történelmet írt, ugyanis ő lett a show első női győztese. A hangulatot fokozta Marics Peti és Tóth Andi szakításának ténye és a kettejük között lévő feszültség és szurkálódás, főleg az énekesnő döntőbeli mondata, ami sokak szerint nagyon provokatív volt.
Vágólapra másolva!

Már hetekkel ezelőtt felfigyeltek a nézők arra, hogy Tóth Andi és Marics Peti között valami nincs rendben, ugyanis egymásra sem néznek a műsor ideje alatt. Nem sokkal később beismerték, hogy valóban szakítottak, azonban a részletekről nem kívántak nyilatkozni.

Az egykori szerelmespár igyekezett profin kezelni a helyzetet Fotó: Polyák Attila - Origo

Tóth Andi elmondta, hogy számára fontos a műsorbeli zsűri feladata, így ezt szeretné mindenek elé helyezni és kulturáltan végigcsinálni a műsort akkor is, ha Marics Petivel együtt kell ezt megtennie. Ez többé-kevésbé sikerült is az egykori párosnak, ám a döntőben furcsa hangulatot keltett azzal, hogy félreérthető megjegyzést tett már a műsor elején.

A kínos szituáció abból adódott, amikor Till Attila Tóth Andihoz fordult, mint egykori versenyzőhöz, és feltette neki a kérdést, hogy az énekesnő szerint most hogyan érezhetik magukat a finalisták.

- hangzott a csípős válasz, amin Marics Peti is jót nevetett, valószínűleg azért, mert ő volt az egyetlen, aki tudta, nem rá céloz az énekesnő, hanem egy korábbi exére, Szabó Ádámra.

A 2020-as Sztárban sztárban már hasonló helyzetbe került Tóth Andi, ugyanis akkor már nem alkotott egy párt Szabó Ádámmal, amikor kettejük között dőlt el, hogy ki nyeri a műsort, végül az énekes kapott több szavazatot - írja a Ripost.