Életveszélyben érzi magát Opitz Barbi

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Az elmúlt évben Opitz Barbi körül folyamatosak a botrányok, mely elsősorban új szerelmének, Serleg Albertnek köszönhető. A tavaly decemberi eltűnése óta romlott meg viszonya családjával is, hiszen az énekesnő akkor tagadta, hogy Serlegnek köze lett volna ahhoz, hogy nem adott életjelet magáról, inkább családját hazudtolta meg. Eddig apjával, most anyjával rendezett nyilvánosan jelenetet a fiú miatt, akivel követhetetlen, hogy épp együtt vannak-e vagy sem. Lehet, hogy az énekesnő fél az agresszív barátjától és nem mer vele szembe fordulni? Most egy igazán sokatmondó dallal jelentkezett, ami talán egyfajta segélykiáltás is lehet a részéről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, folytatódik Opitz Barbi családi drámája, melynek középpontjában párja, Serleg Albert áll. A fiatal énekesnő családja nem tudja elviselni a fiút, aki az ismerőseik szerint egy agresszív típus, ezért is féltik tőle nagyon a lányt.

Serleg Albert és Opitz Barbi Forrás: Serleg Albert/Instagram

Nemrégiben még úgy tűnt, hogy újabb mosolyszünet van köztük, az összes közös képüket törölték a közösségi oldalaikról, mely nem először fordult már elő ebben a se veled, se nélküled kapcsolatban. A legújabb hírek alapján mégis együtt vannak, ugyanis az énekesnő édesanyja látogatást tett Serleg lakásán, ahol óriási botrányt csapott.

A szemtanúk szerint, dulakodhattak is, hiszen iszonyatos zörejek hallatszottak ki a lakásból, hangos ordibálás kíséretében, a szomszédok a rendőrséget is értesítették, annyira féltek, hogy valaki életveszélyben lehet. Mire a hatóságok a helyszínre érkeztek Opitz édesanya már eltűnt a helyszínről, de egy szemtanú szerint egy kést szorongatott a kezében.

Nem lehet véletlen, hogy Opitz Barbi legújabb dala az Életveszély címet kapta, még ha nem is tudatosan, de talán így tudatja, hogy nem érzi magát biztonságban.

Bár egy igazán pörgős, szerelemről szóló dallal jelentkezett, címe mégis nagyon beszédes.

Az ellentmondásos cím és dalszöveg nem jelenti azt, hogy Opitz Barbi valóban boldog lenne, sőt, az is lehet, hogy így hívja fel a figyelmet arra, hogy bajban van, talán ez egy kétsgébeesett üzenet a külvilág felé. Ha valóban bántalmazó kapcsolatban van, talán nem mer lépni, mert fél, hogy valakinek komoly bántódása eshet.