Bűnözők támadták meg Hajdú Pétert

Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
Kibertámadás érte Hajdú Péter közösségi oldalát. A sikeres tévés producer idén már másodszor került a bűnözők célkeresztjébe.
Vágólapra másolva!

Hajdú Péter oldala feltételezhetően a nagy követőtábora miatt annyira népszerű a csalók között, hogy csak idén kétszer próbálták meg feltörni, illetve ellopni a személyiségét, amivel kamu oldalt hoztak létre.

Az egyik bűnöző idén januárban lépett be a tévés oldalára, és onnan lopta el az összes privát fotóját, de tavaly is volt ilyen, akkor egy idegen arra használta Hajdú arcát és fotóit, hogy elhitesse másokkal, hogy sebészorvos.

Hajdú Péter az előzményeket ismerve ma már fel van vértezve a csalók ellen, a folyamatos támadások elleni védelem azonban állandó éberséget kíván.

Hajdú Péter Forrás: Hajdú Péter/Instagram

A híresség péntek este osztotta meg az Instagram oldalán egy story-ban, hogy megint kapott egy olyan üzenetet, melyben arra kérik, hogy kattintson egy linkre, mert valaki szerzői jogi követelést nyújtott be Péter ellen az egyik fotója miatt. A tévésnek nagy szerencséje volt, hogy nem követte az utasításokat, különben elveszthette volna az irányítást a 185 ezer követővel rendelkező oldala felett - számolt be róla a Bors.