Újabb részleteket árult el az esküvőjükről Tóth Vera

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Korábban már beszámoltunk róla, férjhez ment Tóth Vera. Az énekesnő és párja az utolsó pillanatban szervezték át a lakodalmat.
Vágólapra másolva!

Néhány napja férjhez ment Tóth Vera. Szerelmével, Pauli Zolival Szentendrén mondták ki a boldogító igent. Vera most újabb részleteket árult el az előkészületekről és a nagy napról.

Mi rendezvényeket is szervezünk, így nem volt ismeretlen a terep. Éppen ezért elég flottul megterveztük az egészet Palkonyára. Azért is kezeltük lazán a helyszínkérdést, mert ebben az időszakban nem szokott ott esni az eső. Legalábbis az elmúlt 20 évben. Néha egy-egy zápor előfordult, de most napokkal előtte is esett az eső, és nem lehetett már úgy felmenni a hegyre, ahogyan szerettük volna. Bútorokat kellett volna pakolni, és ugyan talonban volt egy sátor is, de ebben az esetben nem működött volna. Egyébként nem is szerettem volna sátrat, mert ugyan tudom, hogy ma már nagyon szépen meg lehet csinálni egy sátras esküvőt is, de elvette volna a panorámát, a kilátást a hegytetőről" - mondta a secretstories.hunak az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy az esküvő előtti este egyedül készült élete nagy napjára. "Előző este a rossz idő miatt lemondták a koncertemet, így egyedül töltöttem, nyugalomban.

Úgy terveztem, hogy eszegetünk, pezsgőzünk, elengedjük magunkat. Mikor hazaértem, töltöttem egy pohár vörösbort, leültem a kanapémra, és csak voltam. Reggel felkeltem, nyugodtan megreggeliztem. Csináltam egy kis énidőt, és ez annyira jólesett. Csak én voltam meg a cicám. A párom is egyedül volt aznap éjjel, ahogy kell: az esküvő előtt a legény és a leány külön voltak" – mesélte az újdonsült feleség, aki egyébként Benes Anita által tervezett ruhában ment férjhez, ő készíti a fellépésekre is szettjeit. "Attól rettegtem, hogyan fogok kinézni egy hatalmas, világos esküvői ruhában. Amikor megláttam magam (pedig akkor még pár kilóval több is voltam), azt éreztem, hogy én is tudok szép lenni. Hiszen amikor évek óta a testeddel küzdesz, lefogysz, próbálod tartani, és az egész életed arról szól, hogy egyes újságok szerint ronda és kövér vagy, ezt pedig megkapod a környezetedtől is, az trauma, trauma, trauma. Így amikor megláttam, csak hálát éreztem."