Mint írtuk, Fekete Dávid még mindig tárgyalására vár, bár közel három éve tart az a per, amelyben közel 320 millió forintos csalással vádolják őt. Az énekes sosem szólalt meg és nem árult el részleteket eddig arról, miért került előzetes letartóztatásba hosszú időre, most úgy döntött, hogy elmondja a Hajdú Péternek adott interjúban.

Nem egyszerű Fekete Dávid élete, mióta letartóztatták és 14 hónapig fegyházban őrizték őt előzetes letartóztatásban. Tavaly engedélyezte számára a bíróság a házi őrizetet, melyet édesanyja győri lakásában tölthetett, majd ezt is enyhítették nemrég, így szabadon mozoghat Győr közigazgatási területén, valamint az otthona és Lébény közötti utat is bármikor megteheti, hogy ikerfiait láthassa.

Én úgy gondolom, bent, a börtönben váltam a kisfiúból férfivá. Semmihez nem fogható, egy fegyházfokozatú börtönben... életedben soha nem felejted el" - magyarázta Hajdú Péternek Fekete Dávid, aki a Frizbiben mesélt a börtönélményeiről. 

Az egykori megasztáros azt is elmondta, hogy milyen nehéz pénzügyi helyzetbe sodorta magát annak idején, ez is közrejátszott abban, hogy ilyen szigorú bánásmódban részesült.

Azt mondta a végén, hogy tudod mit, fizessél nekem 11 vagy 10 százalékos kamatot. Szó szerint uzsorakamat volt. Én ezt fizettem. Volt, amikor havi 10,5 milliót fizettem csak uzsorában - hangzik el a műsor beharangozójában Fekete Dávidtól.