Máris új barátja van A Nagy Őből hazaküldött szexi csábítónak - kép

A Nagy Ő, Vivien
Vágólapra másolva!
Vivien már a kastélyban is elárulta Jákob Zoltánnak, hogy megismert valakit nem sokkal A Nagy Ő forgatása előtt. A lány nem tudta eldönteni, melyik férfit válassza, végül a milliárdos hazaküldte, és úgy tűnik, ezzel sokat segített neki a döntésben.
Vágólapra másolva!

Vivien a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a kiesése után összejött Ákossal, aki A Nagy Őben is megfordult: meglepetésként elhívta a kastélyba a lánynak a milliárdos, hogy a váratlan találkozással segítse a döntését. A feleségjelöltnek nem segített a meglepetés, továbbra sem tudta eldönteni, hogy melyik férfit válassza. A helyzetet Jákob Zoltán egy ponton nem tolerálta, és a rózsaceremónián nem adott rózsát Viviennek, őt küldte haza a szerelemkastélyból, miután beszélt vele az érzéseiről.

Forrás: TV2

"A tegnapi Nagy Ő adásából már láthattátok, hogy számomra a verseny véget ért. Akkor kezdtem igazán felismerni az érzéseim, mikor nagy meglepetésemre Ákos bejött hozzám, és szembesültem vele, hogy ez már valami több és mélyebb, mint azt gondoltam.

Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen embert és szerelmet találjon! Nem utolsó sorban köszönöm Zolinak a megértését!" - üzente.

Forrás: Benkovits Vivien/Instagram